Asteptari Black Friday 2014: evoMAG -vanzari de 2 milioane de euro, eMAG – vanzari de 30 de milioane de euro

Editia din anul acesta a Black Friday se anunta a fi cea mai banoasa pentru magazinele online, eMAG asteptand felia cea mai mare, in valoare de aproximativ 30.000.000 de euro. evoMAG ar putea sa genereze la randul sau vanzari de aproximativ 2 milioane de euro. Asteptari pentru o valoare de aproximativ 500.000 – 1.000.000 de euro am si de la grupul de magazine din portofoliul Kelion: Marketonline, Azerty.ro si Mediadot.ro.

Nu-mi dau seama in acest moment daca nu cumva Corsair Online (cel.ro / dc-shop.ro) nu o sa produca o surpriza. Au avut o crestere frumoasa. Pe partea de telefonie/accesorii ma astept ca Quickmobile sa aiba vanzari bune chiar daca au avut ceva probleme de comunicare in urma cu cateva zile.

evoMAG – 3 zile de reduceri

evoMAG a pregatit pentru editia din acest an a Black Friday, care se va desfasura pe o perioada de 3 zile incepand cu 21 noiembrie, o oferta de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, de pana la 75%. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de ingrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC.

La editia din acest an a Black Friday evoMAG anunta faptul ca nu va mai limita cantitatea de produse comandate.

evomag CEO Mihai Patrascu

Estimam ca perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce intre 18.000 si 20.000 de comenzi finalizate, in valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Ne asteptam in acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG in cele 3 zile cat va dura promotia de Black Friday” – Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

eMAG – 450.000 de produse incluse in oferta speciala de Black Friday

eMAG va oferi reduceri in valoare de 75 de milioane de lei  la cele peste 450.000 de produse incluse in oferta speciala de Black Friday, pe 21 noiembrie.

eMAG estimeaza vanzari in valoare totala de 150 de milioane de lei pe parcursul intregii zile de Black Friday. Reducerile ajung pana la 75% si vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, mobilier, auto, articole pentru casa si gradina.

Daca in anii anteriori majoritatea magazinelor online au inregistrat intarzieri la livrarea produselor, pentru editia din anul acesta eMAG a incheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD si TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi, astfel incat livrarile sa fie finalizate in decurs de 6 zile.

evoMAG, in schimb, o sa testeze anul acesta un nou flux de lucru prin care vor opera comenzile in regim non-stop, astfel incat sa fie capabili sa trimita de mai multe ori pe zi colete catre clienti.

Eu am pe lista de achizitie cateva electrocasnice si un telefon mobil. Despre ele o sa va povestesc intr-un nou articol.

Leave a Reply

%d bloggers like this: