GOCLEVER Insignia 550i – un octa core dual sim la pret decent

Goclever Insignia 550i

GOCLEVER Insignia 550i, noul varf de gama al producatorului polonez, se remarca in primul rand prin design-ul minimalist (as putea spune ca e inspirat dintr-un alt model de telefon dar nu-mi aduc aminte care), grosimea de doar 8mm, iar liniile elegante ale carcasei il fac ideal pentru cei care pun accent pe modul in care arata dispozitivele lor mobile si mai putin pe functionalitati sau pe caracteristicile hardware.

Aici, insa, GOCLEVER completeaza “the looks” cu “brain & muscles”, oferind o platforma sustinuta de un procesor cu 8 nuclee tactat la 1.7 GHz, un procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si 2 GB de memorie RAM. Puterea oferita de aceasta configuratie este pusa in valoare de ecranul IPS de 5.5 inci, cu o rezolutie de 1920×1080 de pixeli.

Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontala de 2 MP si o camera principala de 13 MP dotata cu blit, camera care promite sa faca poze suficient de bune incat sa-l multumeasca si pe conasul Spanac. Fotografiile si filmele realizate cu Insignia 550i pot fi stocate in memoria interna de 8 GB, ce poate fi extinsa la 64 GB prin folosirea de carduri microSD.

Lista de specificatii este completata de modulul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, iesire audio de 3,5mm, suport dual-SIM, o baterie cu o capacitate de 2500 mAh (cam mica, cel mai probabil o sa tina aproximativ o jumatate de zi la un nivel de utilizare mai agresiv) si ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

GOCLEVER Insignia 550i ar trebui sa fie disponibil in Romania incepand cu data de ieri, 11 noiembrie 2014 (nu l-am gasit la ora la care scriu acest articol in portofoliul emag, evomag, marketonline), in culoarea „classic black”, cu pretul incepand de la 989 de lei.

Prezentarea lui video:

Leave a Reply