Recomandare de weekend: Bioderma Atoderm Gel de dus

Acesta este un post pe care trebuia sa-l fi scris cu mult timp inainte, chiar dupa ce am primit gelul de dus si l-am testat pentru prima data. Mi-am zis, insa, ca o perioada mai lunga de testare ar fi cea mai buna pentru a verifica daca prima impresie este cea corecta.

bioderma atoderm

Pe scurt, povestea e asa. De-a lungul timpului am testat tot felul de geluri de dus: mai ieftine, mai scumpe, pentru piele normala, pentru piele sensibila, pentru piele grasa. Si aproape toate reuseau ca dupa o perioada de utilizare sa-mi provoace mega iritatii. Unul dintre gelurile de dus cu care m-am inteles si pe care l-am utilizat inainte de a primi gelul Atoderm a fost un gel Adidas – Body Hair Face 3 in 1, Protein, Rebalance, Hydratation.

Cum am primit Atoderm-ul, am inceput sa-l utilizez iar Adidas a ramas pe post de back-up. In weekend-ul acesta, in timp ce faceam dus mi-am dat seama prea tarziu ca nu am flaconul de Atoderm pe marginea cazii asa ca m-am bazat pe vechiul meu prieten Adidas. Si rau am facut. M-am ales cu una dintre cele mai urate iritatii patite din cauza unui gel de dus.

alergie

Daca la momentul realizarii pozei de mai sus iritatia era doar pe partea dreapta a gatului, acum, cand scriu acest articol s-a extins si pe partea stanga, pe ceafa si partial sub barbie.

Bioderma Atoderm – Gel de dus pentru piele uscata si sensibila

Sa trecem de aceasta mica problema si sa va povestesc despre gelul de la Bioderma. Atoderm este un gel spumant, non-detergent, ideal pentru pielea uscata si sensibila (la mine cel putin si-a facut treaba cu brio). Formula utilizata il face bun pentru a fi utilizat atat pentru fata, cat si pentru corp, de catre copii sau de catre adulti.

Conform prospectului, datorita agentilor activi, hidratanti si a formulei emoliente, curata, calmeaza si protejeaza pielea, reducand senzatia de “piele care tine”.

Mirosul nu este unul puternic, este foarte placut si rezista mult pe piele. La mine a rezistat cateva ore dupa ce m-am spalat. Si eu transpir foarte mult.

Face destul de multa spuma care este eliminata foarte repede de pe corp, cu mult mai putina apa decat cea produsa de catre genul Adidas.

Cel mai misto e faptul ca senzatia de prospetime persista mai multe ore, chiar si dupa ce alergi de cateva ori dupa autobuz si schimbi doua metro-uri.

Ingrediente Bioderma Atoderm – Gel de dus

Apa, Lauret sulfat de sodiu, Cocobetaina, Lauroil-Sarcosinat de sodiu, Glicerina, Metilpropanediol, Manitol, Xilitol, Rhamnoza, Fructo-oligo-zaharide, Sulfat de cupru, Cocoglucozida, Oleat de gliceril, Clorida de sodiu, Disodiu EDTA, Capriloil glicina, Acid citric, Hidroxid de sodiu, Parfum.

Pretul cel mai iefin pentru acest gel poate fi gasit (din cate am reusit sa descopar) la Farmacia Tei, de 55.50 lei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: