NVIDIA SHIELD – cea mai avansata tableta pentru gameri – procesor 192-Core Tegra K1

NVIDIA SHIELD

NVIDIA SHIELD este cea mai avansata si performanta tableta disponibila pe piata in acest moment datorita caracteristicilor exceptionale de care dispune, fiind echipata cu cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile, NVIDIA Tegra® K1 cu 192 de nuclee GPU.

Tableta NVIDIA SHIELD si controller-ul wireless SHIELD – cele mai noi produse din familia NVIDIA® SHIELD™

NVIDIA SHIELD este singura tableta construita in mod special pentru gameri si este echipata cu display luminos, full HD, de 8 inci si boxe frontale proiectate pentru a reda un sunet puternic. Optional, tableta dispune de o husa ce protejeaza ecranul si poate fi folosita ca suport pentru a obtine cel mai bun unghi de vizionare.

Controller-ul wireless NVIDIA ofera precizia, latenta scazuta si ergonomia de care gamerii au nevoie. Optional, tableta dispune de un modul LTE, astfel incat utilizatorii sa se bucure de jocurile preferate oriune s-ar afla.

Performanta tabletei este asigurata de procesorul pentru dispozitive mobile Tegra K1, dezvoltat pe arhitectura NVIDIA Kepler™ disponibila pe cele mai avansate PC-uri de gaming.

Tableta SHIELD ofera in premiera:

  • PC Streaming: poate face streaming de jocuri de pe un PC (desktop sau laptop), folosind tehnologia NVIDIA GameStream™ compatibila cu seria de procesoare grafice NVIDIA GeForce® GTX,
  • NVIDIA GRID™ Cloud Streaming: poate face streaming de jocuri din cloud. Utilizatorii gasesc pe NVIDIA GRID cloud gaming beta, disponibila exclusiv pentru utilizatorii SHIELD din Carolina de Nord, o librarie de jocuri PC pe care le pot salva in cloud,
  • Twitch si NVIDIA ShadowPlay™: o functionalitate avansata de inregistrare, care permite utilizatorilor sa salveze si sa distribuie pe platforma Twitch cele mai importante momente ale jocului. In plus, tableta SHIELD este echipata cu o camera frontala de 5MP care ofera o imagine imbunatatita a gamerului in timpul sesiunii, aceasta putand fi suprapusa peste secventele difuzate pe Twitch catre prieteni sau catre adversarii din intreaga lume.
  • Console Mode: transpune gameplay-ul de pe tableta pe ecranul generos al televizorului. Utilizatorii isi pot conecta controller-ul wireless SHIELD pentru a se juca relaxati, asezati pe canapea, orice joc disponibil pe PC sau pe platforma Android, pentru a naviga pe Internet sau pentru a urmari filmele preferate la o rezolutie nativa 1080p HD.

Controller pentru gamerii pasionati, cu Wi-Fi si latenta redusa

Controller-ul wireless SHIELD permite utilizatorilor sa isi imbunatateasca performantele in jocuri. Pot fi conectate prin Wi-Fi direct pana la patru controllere wireless, pentru sesiuni de gaming cu prietenii. Este primul controller de precizie creat pentru streaming de jocuri de PC sau Android. Acesta dispune de o mufa jack pentru suport audio stereo sau pentru discutii in timpul jocului, are un touch pad, control al volumului si un motor revolutionar pentru comenzi si cautari vocale.

NVIDIA DirectStylus™ 2 – design 3D

Un stylus ofera o experienta de utilizare pe care tabletele cu interactiune tactila nu o pot reda, iar tehnologia NVIDIA DirectStylus™ 2 disponibila pe tableta SHIELD schimba standardele.

De doua ori mai rapida decat modelul predecesor, tehnologia DirectStylus™ 2 permite design-ul 3D. Noua functie permite amestecul de pigment cu culoare in timp real, iluminand totodata paleta, pe masura ce utilizatorul ajusteaza sursa de lumina.

Artistii aspiranti pot folosi DirectStylus 2 pentru a marca fiecare tusa, pot lua notite cu ajutorul aplicatiilor disponibile, pot scrie de mana, sau pot folosi aplicatia NVIDIA Dabbler™ pentru culori hiper-realiste sau pictura 3D in ulei.

Pentru ca jocurile, muzica sau inregistrarile sa fie redate cat mai clar si natural, tehnologia NVIDIA PureAudio™ ofera un sunet dinamic prin difuzoarele stereo frontale si bass-reflex pe doua canale.

NVIDIA SHIELD

NVIDIA SHIELD Hub si Trine 2

Noua tabletă are preinstalata aplicatia NVIDIA SHIELD Hub, aplicatie care permite utilizatorului sa aiba acces printr-o singura atingere la o selectie ce include cele mai bine optimizate jocuri pentru platforma Android disponibila pe SHIELD, dar beneficiaza si de functia de lansare rapida a jocurilor si a aplicatiilor instalate.

De asemenea, in pachet este inclus jocul Trine 2: Complete Story produs de studioul Frozenbite.

In plus, tableta SHIELD ofera acces complet la plaftorma Google Play, de unde utilizatorii pot descarca sute de aplicatii, inclusiv Netflix, Pandora si altele.

Pret, disponibilitate si accesorii

Tableta SHIELD, cu memorie de 16, respectiv 32 GB si slot pentru carduri MicroSD (de pana la 128GB) este disponibila la precomanda in variantele Wi-Fi sau Wi-Fi si LTE, la preturi incepand cu 299$, iar husa de protectie poate fi achizitionata la pretul de 39$.

Controller-ul wireless SHIELD este disponibil pe piata la pretul de 59$ iar stylus-ul la pretul de 20$.

Toate aceste produse urmand sa fie livrate cumparatorilor incepand cu data de 29 iulie 2014.

Update: Specificatii complete

Processor NVIDIA® Tegra® K1 192 core Kepler GPU,
2.2 GHz ARM Cortex A15 CPU with 2GB RAM
Display 8-inch 1920×1200 multi-touch Full HD display
Audio Front facing stereo speakers, dual bass reflex port with built-in microphone
Storage 32 GB (WiFi+4G LTE) / 16 GB (WiFi-only)
Wireless 802.11n 2×2 Mimo 2.4 GHz and 5 GHz Wi-Fi
Bluetooth 4.0 LE
GPS / GLONASS
Connectivity WiFi+4G LTE or WiFi-only
Mini-HDMI output
Micro-USB 2.0
MicroSD storage slot
3.5 mm stereo headphone jack with microphone support
SIM Card Micro-SIM
Motion Sensors 3-axis gyro
3-axis accelerometer
3-axis compass
Gaming Features SHIELD wireless controller compatible
NVIDIA GameStream™
NVIDIA ShadowPlay™
GRID Cloud Gaming Beta
Console Mode
Gamepad Mapper
Cameras Front: 5MP HDR; Back: 5MP auto focus HDR
Video Features 4K Ultra-HD Ready
Stylus DirectStylus 2 with 3D Paint (Included)
Software Updates SHIELD software upgrades directly from NVIDIA
Battery 19.75 Watt Hours
Weight and Size Weight: 13.7oz / 390g
Height: 8.8in / 221mm
Width: 5.0in / 126mm
Depth: 0.36in / 9.2mm
Operating System Android KitKat OS
Software Google Play™
NVIDIA SHIELD app
Trine 2: Complete Story
Multi language Handwriting Recognition
NVIDIA Dabbler™
JusWrite
Evernote
Adobe Reader
Camera Awesome
Cellular Connectivity North America:
Unlocked (compatible with AT&T and TMobile, please check bands supported)
LTE, HSPA+, 3G, 2G, GSM, EDGEOutside-North America:
Unlocked (please check bands supported)
LTE, HSPA+, 3G, 2G, GSM, EDGE
Cellular Bands North America:
LTE: Bands 2,4,5,7,17 (1900, 1700, 850, 2600, 700)
HSPA+: Bands 1,2,4,5 (2100, 1900, 1700, 850)Outside-North America:
LTE: Bands 1*,3,7,20 (2100/1800/2600/800)
HSPA+: Bands 1,2,5,8 (2100/1900/850/900)
* In certain regions band 1 and voice support is enabled
Optional Accessories SHIELD tablet cover
SHIELD wireless controller
SHIELD AC adapter
SHIELD Stylus

Detalii complete gasiti pe site-ul producatorului.

Discussion

    • Razvan
        • Razvan

Leave a Reply

%d bloggers like this: