Gama Allview VIVA imbunatatita cu trei noi tablete cu procesor Quad Core

Allview si-a imbunatatit gata de tablete VIVA cu modelel VIVA H7, VIVA H8 Plus si VIVA H10 HD, tablete cu dimensiuni de 7”, 8” si 10,1” si echipate cu procesoare Quad Core, conexiune 3G si cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat.

Noile tablete Allview VIVA asigura mobilitatea si performanta necesare consumatorilor de tehnologie mobila – Lucian Peticila, General Manager Allview

Tableta Allview Viva H7 este echipata cu un procesor Quad Core cu frecventa de 1,2 GHz sustinut de o memorie RAM de 1 GB, care asigura fluenta experientei de browsing si un multi-tasking avansat. Display-ul IPS de 7” ofera un unghi larg de vizualizare iar rezolutia HD ofera o claritate deosebita. Tableta are un design slim cu o grosime de doar 8,6 mm si doua camere foto.

Allview VIVA H7

Tableta Allview VIVA H8 Plus dispune de un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, o solutie grafica Mali 400 MP2 si memorie RAM de 1 GB. Memoria interna de 16 GB este extensibila printr-un card microSD de pana la 32 GB. Display-ul IPS HD de 8” asigura imagini in culori naturale si unghi larg de vizualizare.

Tableta dispune de doua camere foto de 5 MP, respectiv 2 MP si functii precum HDR, fotografii live, Panoramic si Time Lapse.

Allview VIVA H8 Plus

Tableta VIVA H10 HD este animata de un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz si de solutia grafica Mali 400 MP2 iar display-ul este un IPS HD de 10,1”. De asemenea, tableta dispune de doua camere foto.

Device-urile utilizeaza cel mai recent sistem de operare Android 4.4 Kit Kat care are o interfata mai prietenoasa si o tranzitie mai fluenta intre ecrane, iar multitasking-ul este mai rapid. Editorul de imagine vine cu cateva imbunatatiri la filtre, reglare graduala a luminii si functia de desenare peste fotografii.

Cele trei tablete au conexiune 3G integrata cu viteze HSPA+ si functie de apelare. Conectivitatea excelentă este intregita de Bluetooth, GPS, Wi-Fi Direct si Wi-Fi Display.

Cele trei device-uri au capacul de spate din aluminiu iar difuzoarele stereo incorporate sunt cel mai probabil animate tot de acelasi amplificator Yamaha utilizat si pe celelalte produse din portofoliul Allview.

Produsele au preinstalat softul de navigaţie Sygic care poate fi testat gratuit timp de 30 de zile.

Tabletele Allview VIVA H7, VIVA H8 Plus si VIVA H10 HD sunt disponibile de ieri pe baza de precomanda pe site-ul Allview la preturile de 549 lei, 749 lei si 799 lei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: