Allview VIVA i7 – tableta cu procesor Intel Atom la 349 lei

Allview Viva i7

Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC sa aiba solutii performante, dar si accesibile – Lucian Peticila, General Manager Allview

Allview a lansat astazi, 17.07.2014, tableta VIVA i7, a patra tableta din gama Viva care are integrat un procesor Intel® Atom™.

Procesorul Intel® Atom™ Dual Core cu frecventa de 1,2 GHz sustinut de solutia grafica PowerVR SGX544MP si 1 GB memorie RAM, ofera viteza necesara procesarii tuturor informatiilor, sustine rularea jocurilor la o calitate optima si asigura un consum redus de energie.

Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa cu pana la 32 GB prin intermediul unui card MicroSD.

Display-ul de 7” utilizeaza tehnologia IPS (In-plane switching) care ofera un unghi de vizualizare excelent si afiseaza imagini in culori naturale. Rezolutia de 1024 x 600px asigura claritatea detaliilor. Viva i7 dispune de conexiunea Bluetooth care permite conectarea device-ului la diverse accesorii si faciliteaza transferul de date.

Cele 2 camere foto de 2MP si 0,3 MP permit utilizatorilor sa realizeze fotografii, filmari si apeluri video prin intermediul aplicatiilor de socializare. Disponibila in doua variante de culoare, alb sidef si negru mat rubber, Viva i7 are un design ergonomic, fiind usor de utilizat si transportat.

Precomanda Viva i7

Tableta Viva i7 este disponibila pe baza de precomanda pe site-ul Allview incepand de astazi la pretul de 349 lei.

Viva i7

Leave a Reply

%d bloggers like this: