Sunshine Digital comunica pentru Intel Romania

Sunshine Digital

Aceasta colaborare va naste proiecte complexe, care vor aduce Intel mai aproape de clientii sai – Gabriel Nedelea, Managing Partner Sunshine Digital

Agentia digitala full service, Sunshine Digital, a fost selectata de Intel Romania pentru a prelua comunicarea pe canalele de social media incepand cu 1 iulie 2014.

Sunshine Digital va asigura Intel Romania construirea unor concepte creative, formularea strategiei de comunicare in social media si implementarea acesteia prin administrarea conturilor pe canalele specifice, precum si dezvoltarea de aplicatii si site-uri dedicate campaniilor si proiectelor individuale.

Vrem sa le cunoastem opiniile, sa stim ce le place, ce ii motiveaza, ce urmaresc pe social media – pentru a le putea raspunde pe masura asteptarilor – Manuela Ciugudean Toma, PR Manager Intel, Central and Eastern Europe

Momentan, Intel Romania comunica online cu fanii din Romania pe:

• Blogul – http://iq.intel.ro/
• Blogul – http://www.molecule-f.com/chic-tech/
• Facebook – www.facebook.com/IntelRomania
• YouTube – http://www.youtube.com/user/IntelRomaniaOfficial
• Instagram – http://instagram.com/intelromania

Pana in prezent, Sunshine Digital a creat si gestionat pentru Intel Romania aplicatia INside INstyle, pe Facebook, prin care utilizatorii au fost invitati sa voteze cel mai bun blog de stil, moda si frumusete din Romania. Aplicatia a putut fi utilizata pana la data de 3 iulie 2014.

Pe masura ce ne consolidam prezenta in social media, ne dorim sa crestem rata de engagement cu prietenii brandului Intel Romania. Ne propunem sa avem cu ei conversatii autentice si relevante, pe subiecte interesante despre tehnologie si nu numai. Vrem sa le cunoastem opiniile, sa stim ce le place, ce ii motiveaza, ce urmaresc pe social media – pentru a le putea raspunde pe masura asteptarilor. Colaborarea cu Sunshine Digital ne va ajuta sa ne indeplinim aceste obiective”, a declarat Manuela Ciugudean Toma, PR Manager Intel, Central and Eastern Europe.

Despre Sunshine Digital

Sunshine Digital Communication este o agentie digitala full service independenta cu un portofoliu de clienti impresionant, printre care se numara: Raiffeisen Bank, Garnier, Maybelline NY, Vichy, La Roche-Posay, Kerastase, L’Oreal Professionnel, Siemens, Volvo Cars Romania, Michelin, Fundatia Leaders.

Cu un business in continua crestere, agentia are deja la activ peste 30 de aplicatii si campanii de comunicare dezvoltate pentru clientii sai.

Mai multe informatii despre agentia Sunshine Digital sunt disponibile pe site-ul companiei.

Leave a Reply