Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK

TP Link

TP-LINK, unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial de echipamente de netwoking si unul dintre liderii segmentului routerelor wireless, lanseaza impreuna cu eMAG campania “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK”, adresata utilizatorilor care vor sa fie conectati in permanenta la Internet, chiar si atunci cand sunt in afara biroului sau a caminului.

Routerele M5360, M5350 si M5250 incorporeaza un modem 3G care permite crearea in doar cateva secunde a unui hotspot Wi-Fi prin folosirea unui card SIM 3G.

Conexiunea poate fi partajata cu pana la 10 dispozitive simultan, astfel ca routerul este ideal pentru vacantele de vara sau pentru excursiile cu prietenii, dar si pentru deplasarile in scop de serviciu.

Fiecare dintre cele trei routere portabile suporta conexiuni broadband 3G (HSPA+), care asigura o viteza de download de pana la 21,6Mbps, respectiv 5,76Mbps upload. Bineinteles, viteza efectiva poate fi limitata de catre furnizorii de servicii de Internet sau de conditiile de exploatare, asa cum se intampla cu toate dispozitivele de acest gen.

TP-Link M5360 & M5350 – Mi-Fi-uri potrivite pentru persoanele active

Modelul TP-Link M5360, datorita bateriei interne de 5200 mAh  poate functiona intre 16 si 26 de ore in cazul rularii unor aplicatii uzuale (navigare pe Internet, email) si pana la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicatii cu consum de banda sporit (descarcare de fisiere mari sau streaming video).

Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reincarcat prin cablu micro USB direct de la laptop, cu incarcator portabil sau folosind adaptorul inclus. Totodata, bateria incorporata de 5200 mAh permite folosirea routerului pentru a alimenta telefonul sau tableta.

Cu ajutorul display-ului OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informatii precum modul de operare, datele legate de trafic, statusul Wi-Fi, numarul utilizatorilor conectati la retea, tipul retelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei.

M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de pana la 32GB pentru a-l putea folosi si pe post de dispozitiv de stocare.

Dispozitivul este disponibil de luna aceasta in magazinul eMAG la pretul de 419 lei.

Un review puteti sa gasiti aici.

Modelul TP-Link M5350 

Catalin si-a cumparat in urma cu vreo 2 – 3 luni acest model si pana acum nu l-am auzit sa se planga de el. M-am jucat si eu de cate ori cu el si este Mi-Fi-ul pe care il utilizam in timpul intalnirilor la clienti.

Sa va povestesc pe scurt despre el. Mi-Fi-ul este de tipul plug & play, adica introduci o cartela fara PIN in el si se conecteaza fara probleme la retea, toate setarile autoconfigurandu-se. Cartela se poate introduce dupa scoaterea capacului din spate.

Daca doriti sa umblati la setarile lui, puteti face acest lucru utilizand IP-ul 192.168.0.1.

Din punct de vedere al autonomiei, Catalin il incarca la fiecare 2 – 3 zile. Utilizat intens, bateria ar trebui sa tina aproximativ 8 ore.

Avand dimensiuni reduse, cam cat un mouse pentru laptop sau cat o jumatate de pachet de tigari, Mi-Fi-ul poate fi tinut in buzunar sau in rucsac.

Poate fi cumparat de la eMAG la tariful de 340 lei sau de pe Amazon la tariful de 80 de dolari (aproximativ 260 lei) cu transport inclus.

Promotia eMAG – Castiga o bicicleta Cannondale

Pana pe 16 iulie 2014, TP-LINK impreuna cu eMAG desfasoara si o promotie destinata pasionatilor de miscare si activitati sportive. Astfel, toti cei care achizitioneaza in aceasta perioada unul dintre produsele participante la promotia Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK sunt automat inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea uneia dintre cele 10 biciclete Cannondale, model Trail 7, oferite ca premii.

Produsele marca TP-LINK participante la campania “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK” sunt:

  • Router wireless N TP-LINK model M5250, 3G, portabil, 2000mAh
  • Router wireless N TP-LINK model M5350, 3G, portabil
  • Router wireless N TP-LINK model M5360, 3G, portabil, 5200mAh
  • Router wireless N150 TP-LINK, model TL-WR702N, portabil
  • Router wireless N150 TP-LINK, model TL-WR710N
  • Router wireless N600 Dual Band TP-LINK, model TL-WDR3500
  • Router wireless TP-LINK Dual Band Gigabit, model TL-WDR4300
  • Router wireless TP-LINK Dual Band, AC 1750Mbps, ARCHER C7

Mai multe informatii despre promotia “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: