Allview Viva H7 life si Allview Viva H7 S – tablete cu trafic de internet 5GB inclus

Allview Viva H7S

Allview a lansat astazi doua noi tablete care intregesc gama Viva. Varianta Viva H7 life este un device fashion disponibil intr-o varietate de culori iar Viva H7 S este creata pentru oamenii activi.

Ambele tablete vin la pachet cu un serviciu de trafic de date inclus de 5 GB pe luna timp de un an, fara contract si fara costuri suplimentare. Discutam cu Cristian pe aceasta tema si cea mai probabila varianta este o cartela Digi Mobil.

Allview Viva H7 life

Daca tableta Viva H7 life este o tableta cu un design vesel si plin de culoare, tableta Viva H7 S are un design elegant si trendy care este potrivit pentru oamenii activi. Datorita interfetei prietenoase si a usurintei in utilizare, Viva H7 S se transforma usor intr-un suport electronic flexibil pentru mediul business.

Ambele tablete sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au modul 3G integrat si functie de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS si Bluetooth.

La fel ca celelalte produse Allview si aceste tablete au preinstalat softul de navigatie offline Sygic.

Ambele tablete PC dispun de 2 camere foto, camerele principale avand 5 MP (Viva H7 S) si 3,2 MP (Viva H7 life). Acestea au LED flash si o serie de functii utile pentru utilizatori precum HDR, mod panoramic, smart magic mode si smart selfie mode.

Sper ca aceste tablete sa nu mai aiba un delay de 1 – 2 secunde la camera intre momentul in care declansezi cand pana se salveaza poza, cum se intampla la AX4 nano.

Allview Viva H7 S

Daca va intereseaza sa le achizitionati, tabletele Viva H7 life si Viva H7 S pot fi comandate impreuna cu serviciul de trafic de date doar in perioada 1 iulie – 15 iulie 2014 la pretul de 549 lei, respectiv 699 lei.

Leave a Reply