Castiga un PlayStation 4, jocuri Watch Dogs si multe altele de la eMAG

Watch Dogs

Watch Dogs, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale momentului, va putea fi incercat in premiera in Romania in data de 27 mai, in showroom-ul eMAG Crangasi, incepand cu ora 19:00.

Noul joc Watch_Dogs prezintă o lume in care sistemele informationale interconectate usureaza viata oamenilor, dar reprezinta in acelasi timp si un pericol real. Hackerii priceputi si rau intentionati pot sa stearga banii din conturile cetatenilor din cateva miscari, pot accesa informatii personale folosind un smartphone, pot bloca traficul rutier manipuland sistemele de coordonare a circulatiei utilizand o simpla tableta sau pot lasa orase intregi fara energie electrica din cateva comenzi pe calculator.

Un astfel de criminal e si Aiden Pearce, al carui stil de viata a dus la pierderea familiei sale. Intrand in pielea unui Pearce motivat de dorinta de razbunare si avand la dispozitie o serie de abilitati perfectionate de-a lungul vietii sale de criminal, jucatorii vor descoperi o poveste mai ampla care transforma orasul Chicago intr-un adevarat camp de lupta.

Amfitrionul evenimentului de lansare este Mircea Dumitriu (KiMO), redactor-sef si fondator al publicatiei Nivelu’2.

Ce poti castiga daca participi?

Pentru a sarbatori cum se cuvine momentul lansarii se vor pune la bataie o sumedenie de premii, a caror valoare totala depaseste 5000 de lei. Pe langa editia de colectie, Ded Sec, si editii Day1 ale jocului Watch_Dogs, participantii vor putea castiga tricouri, sepci, masti, brelocuri, postere sau huse de telefon.

Vor exista mai multe posibilitati de a intra in posesia obiectelor promotionale, contribuind atat norocul, cat si cunostintele despre joc si despre studioul producator. Primele premii, postere A2 imprimate pe ambele parti, pot fi deja castigate de cei care intra pe blogul eMAG si raspund corect la o intrebare simpla:

Cum se numeste personajul principal din Watch Dogs?

Cei mai norocosi dintre participantii acestui eveniment vor putea pleca cu urmatoarele premii de la tombola:

Iar la competitia Quiz vor putea castiga:

1x Joc Watch Dogs DedSec Edition + DLC X2 Single Player Pack pentru PC

10x Joc Watch Dogs D1 Special Edition + DLC X2 Single Player Pack pentru PC

Leave a Reply