GoodWine Bucuresti 2014 – cateva idei despre ce am pierdut

Good_wine

In urma cu doua saptamani, in perioada 25-27 aprilie 2014, a avut loc cea de-a unsprezecea editie a Targului International de Vinuri Goodwine. Mi-am dorit sa ajung dar cum mereu intervine cate ceva pentru a-mi strica planurile, n-am mai reusit. Asa ca am vorbit cu unul dintre prietenii mei care a fost sa-mi trimita cateva impresii.

Partea buna e ca in luna noiembrie e programata o alta editie.

Daca va regasiti printre iubitorii de vinuri ce nu au reusit sa participe la GoodWine, iata ce ati pierdut:

  • un numar mare de vizitatori,
  • multe vinuri noi propuse spre degustare si
  • un singur expozant de accesorii pentru vin.

M-a mirat acest lucru, oricat de mult ne-ar placea sa ne delectam papilele gustative cu o sticla de vin, tot ne trebuie cel putin un tirbuson si un pahar. Iar o selectie de accesorii ar fi ideala la un astfel de eveniment.

Un adevarat rai pentru pasionatii de vinuri!

Daca un tirbuson, o frapiera sau un set de pahare gasim in multe locuri, un aerator, un decantor, un antipicurator ori o pompa pentru vacuumat (pentru pastrarea vinului ramas intr-o sticla o perioada mai indelungata), sunt mult mai greu de gasit.

Cei de la AccesoriiVin.ro (despre care am mai scris in acest articol) au ales sa participe la editia de primavara a GoodWine-ului cu 2 stand-uri.

vacu vin 1 (Medium)

Unul dintre stand-uri a prezentat o gama diversificata de accesorii pentru vin, clasice ori profesionale, alaturi de cele mai noi gadget-uri aparute pe piata internationala. Reprezentanti in tara noastra pentru mai multe brand-uri renumite, anul acesta au ales sa prezinte vizitatorilor produsele: Vacu Vin, Pulltex, Vin Bouquet, Metrokane, Final Touch, Ravi.

vacu vin 3 (Medium)

Iar pentru cel de-al doilea stand au ales sa expuna rafturi, suporturi si rastele pentru pastrarea sticlelor de vin – solutii eficiente si avantajoase pentru posesorii (ori doritorii) de crame ori pentru magazinele de vinuri.

AccesoriiVin.ro a oferit vizitatorilor si o serie de solutii pentru transportul butelii de vin prin curier ori in bagaje in siguranta. Pungi gonflabile ori cu strat protector de folie cu bule, ideale pentru a inlatura riscul oricarei neplaceri.

pulltex 3 (Medium)
Pe parcursul intregii expozitii acestia au organizat “promotia zilei”, oferind produse la preturi mai mult decat reduse.

Le-am tot urmarit activitatea de pe pagina de Facebook si trebuie sa va spun ca obisnuiesc sa organizeze diferite promotii, asa ca va invit sa le dati un “Like” si ramaneti aproape de ei, urmeaza concursuri noi!

Pe scurt, editia de primavara a Goodwine 2014 a fost una reusita din punct de vedere al numarului celor care au trecut pragul targului.

Poze via AccesoriiVin.ro

Leave a Reply