Samsung Galaxy S5, disponibil la precomanda la evoMAG

evomag Samsung Galaxy S5

evoMAG a lansat deja posibilitatea de a precomanda noul Samsung Galaxy S5. Orange fiind primul operator pe care l-am vazut in .ro ca il are in stoc. Bineinteles, oferta nu este extraordinara tinand cont de durata de 2 ani a abonamentului + costul aferent.

Promisiunea evoMAG de a aduce cat mai rapid clientilor tot ce e nou in materie de tehnologie continua cu Samsung Galaxy S5, cel mai asteptat telefon al acestui inceput de an. Astfel, la aproximativ 9 zile de la prezentarea oficiala, noul smartphone Samsung poate fi comandat si din Romania.

Samsung Galaxy S5 este disponibil in trei nuante: alb, albastru si auriu, iar primele telefoane vor ajunge la clienti incepand cu 10-11 aprilie.

“Pentru moment, modelul disponibil la precomanda este cel de 16 GB, insa in perioada urmatoare va putea fi comandat si cel in varianta de 32 de GB’’, a declarat Mihai Patrascu, CEO evoMAG.ro.

Samsung Galaxy S5 este disponibil la evoMAG la pretul de 3.159 lei.

Interesul pe care romanii il acordă soluţiilor mobile de comunicare a crescut semnificativ anul trecut, iar acest lucru s-a observat şi în vânzările evoMAG.

Principalii factori de crestere a vanzarilor de telefoane mobile – Mihai Patrascu, CEO evoMAG

In 2013 evoMAG a vandut peste 5.500 de telefoane mobile, in crestere cu peste 20% comparativ cu anul anterior. Cat priveste 2014, estimam ca vom inregistra vanzari net superioare celor de anul trecut, in conditiile in care piata de telefoane mobile ar putea creste cu maximum 40%”, a mai spus Mihai Patrascu, mentionand ca principalii factori de crestere sunt pretul tot mai accesibil al smartphone-urilor, lansarile tot mai dese ale producatorilor si dezvoltarea companiilor de categoria B care aduc pe piata produse de o calitate tot mai buna, dar la preturi mai mici.

In perioada urmatoare, evoMAG va pune la dispozitia clientilor si celelalte modele nou lansate la editia din acest an a Mobile World Congress, cum ar fi primele telefoane Nokia cu sistem de operare Android, sau noile modele de la Sony, LG, HTC si Huawei.

Demersul evoMAG este cu atat mai important cu cat durata de folosire a unui telefon mobil scade. Astfel, in prezent, in Romania, durata de folosire a unui telefon mobil este, in medie, de aproximativ un an de zile, cu tendinta de scadere. Spre comparatie, in tarile din vestul Europei, un smartphone este schimbat, in medie, dupa 6 luni de utilizare.

Leave a Reply