Esti pasionat de inteligenta artificiala? Inscrie-te la Campionatul de Fotbal Robotic!

Fotbal robotic

– Cioc, cioc!
– Cine e?
– Salut, sunt viitorul. De obicei nu fac vizite la domiciliu, dar am vazut ca ai potential si te vreau in echipa mea, la cea de-a doua editie a Campionatului de Fotbal Robotic.

STOP! Acum gandeste-te de cate ori ii bate viitorul la usa unui om? Unele lucruri se intampla numai odata in viata. Iar aceasta este sansa ta de a porni cu dreptul pe calea pe care ai ales-o. Profita acum, pentru ca locurile disponibile nu sunt fara numar si au ramas mai putin de 20 de zile in care sa te poti inscrie in campionat. In plus, totul este gratuit. Fii antrenorul echipei de roboplayeri care va pleca acasa cu titlul de campion si cu sansa de a-ti fi pecetluit viitorul.

Da, Campionatul de Fotbal Robotic este un proiect teleportat din viitor in sprijinul celor ca tine: elevi, studenti sau masteranzi pasionati de robotica si programare.

Te intrebi probabil de ce te-ai inscrie in competitie?

Pentru ca in cursa acerba pentru un loc de munca e bine sa ai un avans in fata adversarilor, iar angajatorii sunt mult mai inclinati sa-i spuna da unui tanar care deja si-a dovedit talentul si initiativa pe teren. Si daca nu te cred pe cuvant, nu-ti face griji, la finalul celor trei luni de cantonament iti vom oferi o diploma care sa-ti confirme experienta de “antrenor fotbal robotic”.

Ce poti sa castigi?

Ne plac oamenii care se ajuta singuri, astfel ca daca te inscrii si participi la campionat, noi ne angajam sa te recompensam si cu o scrisoare de recomandare pe care sa nu o poata trece cu vederea niciun angajator.

Credeai ca acesta este singurul premiu?

In afara de faptul ca am implicat in proiect companii de top precum: UPC, ASUS, LUXOFT, Bitdefender, MISYS, OKAPI si ioteo, care te vor trece pe lista scurta, ti-am pregatit si o avalansa de premii demne de un tech-savvy, multumita sponsorilor proiectului. Te tii bine de scaun? Caci s-ar putea sa-ti zboare covorul de sub picioare cand vei auzi ca punem la bataie 5 tablete ASUS Fonepad 7 (ME175CG), 5 Routere wireless ASUS WL-330N3G si 5 seturi de casti ASUS In-Ear HS-101 Black.

Daca pana acum ai aflat noutati in materie de robotica numai de la televizor sau de pe youtube, la Campionatul de Fotbal Robotic nu numai ca vei sta fata in fata cu robotii, dar vei avea acces direct la informatii greu accesibile pentru restul lumii. Mai mult, prin cele 12 workshop-uri si cele 6 sesiuni de coaching programate, vei face scubadiving in lumea fascinanta a inteligentei artificiale. Nu-ti refuza o experienta unica!

Campionatul de Fotbal Robotic se desfasoara in buricul targului, in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, incepand din martie si pana in mai 2014. Nu trebuie sa vii nici cu short de schimb si nici cu adidasi cu crampoane, dar ti-ar fi util un laptop, sa stii cu ce se mananca fotbalul si ceva cunostinte de C++ si Python. De restul ne ocupam noi.

Tu vino la preselectii si acorda-ti o sansa pentru un viitor mai bun. Inscrie-te aici!

Campionatul de fotbal robotic este un proiect initiat de inventeaza.ro.

Co-organizatori: eeStec si Universitatea Politehnica Bucuresti
Sponsori VIP: UPC, ASUS
Sponsori GOLD: LUXOFT, Bitdefender
Sponsori SILVER: MISYS, OKAPI, ioteo
Partener institutional: UNESCO
Parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub

Leave a Reply