Allview a lansat noul varf al gamei dual-sim: Viper S

Nici nu a apucat bine sa se usuce cerneala virtuala utilizata pentru prezentarea smartphone-ului X1 Xtreme si Allview deja lanseaza la Mobile World Congress Barcelona un nou telefon. De data aceasta, Viper S este varful gamei de dual-sim pe care o detin, un telefon cu niste caracteristici interesante pentru pretul la care este comercializat.

Allview Viper S

Design-ul telefonul nu este cu mult diferit fata de alte telefoane din gama si nici nu poate fi comparat cu versiunile de X1, ceea ce e un mic minus. Dar, device-ul se remarca printr-un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core tactat la 1,4 GHz, display IPS HD OGS de 5’’, doua camere foto Omnivision de 13, respectiv 5MP, ruleaza sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean si este echipat cu NFC (Near Field Communication).

Suntem bucurosi sa fim prezenti pentru al treilea an consecutiv la cel mai important targ de IT&C din Europa. Cu o saptamana in urma am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astazi este randul gamei Dual SIM sa primeasca un varf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultima ora si adaptat necesitatilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core de 1,4 GHz, sustinut de memoria RAM de 2GB si de solutia grafica AdrenoTM de 450 MHz promite sa ofere utilizatorilor o experienta excelenta de browsing si multi tasking. Memoria flash de 16 GB este extensibila pana la 48 GB prin card MicroSD.

Allview Viper S

Camera principala de 13 MP cu Autofocus ofera o serie de functii precum inregistrare video full HD, red eye reduction, eraser, fotografiere HDR, time lapse, smile detection si V-gesture. In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 5 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video.

Amplificatorul audio Yamaha care a devenit un fel de simbol al telefoanelor Allview, sistemul DTS, difuzoarele stereo si cele doua microfoane cu functie de atenuare zgomot garanteaza o inalta fidelitate sonora si este compatibil cu tehnologia Miracast.

Noul device Allview poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepand din luna aprilie, la pretul de 1.299 lei.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply