Tableta UTOK 700Q Satin disponibila in culori vibrante

UTOK 700Q Satin

Producatorul de tablete si smartphones UTOK a adaugat in portofoliu modelul UTOK 700Q Satin, tableta ce imbraca inaltele performante tehnologice in culorile vibrante ale anului 2014.

UTOK 700Q Satin a fost gandita inca de la inceput sa fie ca o extensie a personalitatii utilizatorilor de gadget-uri. Pentru acest motiv, noua tableta scoasa de catre cei de la UTOK este “imbracata” in culori vibrante, recomandate de cele mai importante nume din lumea designului. Combinatiile albului stralucitor cu violet energic metalizat si a negrului intens cu rosu misterios vor fi pe placul tuturor celor care cauta sa se accesorizeze inteligent. Si da, exista persoane care isi asorteaza tinuta cu tableta sau telefonul asa cum inainte isi asortau tinuta cu pantofii sau poseta.

UTOK 700Q Satin – Este mai mult decat o extensie fashionable

Este o tableta cu performante de top pentru cei ce vor sa investeasca atat in design, cat si intr-un gadget care sa fie in ton cu cele mai recente cerinte tehnologice. Prin cele doua culori metalizate, violet si rosu, ne-am asigurat ca cele mai populare culori din acest an ii vor insoti pe fanii tehnologiei accesibile”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Designul tabletei UTOK 700Q Satin este insotit si de tehnologii care transforma un element de design intr-un veritabil asistent personal. Procesorul Quad Core de 1,2 GHz, memoria de stocare de 16 GB (cu posibilitatea de extindere cu pana la 32 GB), ecranul de 7 inch cu rezolutie 1024×600 pixeli, conexiune Bluetooth 4.0® si camere duale sunt cateva dintre caracteristicile care demonstreaza ca UTOK 700Q Satin este mai mult decat un accesoriu.

Pe langa aceste caracteristici, tableta dispune si de beneficiile cu care UTOK si-a obisnuit utilizatorii: garantie extinsa la 5 ani, o luna de seriale si filme gratuit si 100 de carti gratuite.

Pretul la care este disponibila tableta este de 549 lei pe site-ul producatorului.

Leave a Reply

%d bloggers like this: