Allview X1 Soul disponibil si in varianta alba

X1 Soul White

Incepand din data de 06 februarie 2014, smartphone-ul X1 Soul, actualul varf de gama al Allview, este disponibil si pe culoarea alb. Noul dispozitiv pastreaza aceleasi caracteristici ale modelului negru.

Am mai scris ca am prietene care isi aleg calculatoarele / telefoanele in functie de culoare si modul in care arata, fara a fi interesate in mod deosebit de performante. Acum pot sta linistite. Modelul X1 Soul, pe langa design-ul elegant, ofera si performante bune pentru pretul sau.

Succesul de care s-a bucurat X1 Soul, primul smartphone single SIM din portofoliul nostru, ne-a inspirat sa le oferim utilizatorilor si varianta alba a acestui terminal. Este unul dintre putinele smartphone-uri albe cu display IPS OGS de pe piata”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Lansat in octombrie 2013, X1 Soul a adus in premiera: design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP. X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture care permite interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga.

Device-ul are un ecran de 5 inch protejat de Gorilla Glass 3, o grosime de numai 7,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Camera principala de 13 MP ofera o serie de functii inteligente precum: picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde – sunt curios care este calitatea acestora. Daca detineti un X1 Soul lasati intr-un comentariu parerea vostra despre aceasta functie) , 12 efecte beauty si best picture.

Calitatea sunetului este data de catre amplificatorul audio Yamaha si de sistemul DTS, iar castile cu design inovator incluse in pachet asigura o inalta fidelitate sonora.

X1 Soul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Varianta alba a smartphone-ului X1 Soul poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 1499 lei.

Leave a Reply