AGERPRES e prezenta acum si pe mobil

Agerpres

Agentia Nationala de Presa AGERPRES si-a lansat oficial, pe 11 februarie, aplicatia mobila. Aceasta este disponibila pentru download gratuit, in App Store si Google Play, pentru telefoane si tablete.

Aplicatia le ofera utilizatorilor acces la cele mai importante stiri in timp real si le faciliteaza utilizarea prin elemente de design adaptate tendintelor actuale.

Navigarea in cadrul aplicatiei este usoara si intuitiva, menita sa eficientizeze timpul alocat de utilizator pentru a cauta diverse stiri. Aplicatia dispune de o functie importanta, si anume, de un algoritm inteligent de sortare a informatiei in functie de relevanta, acest algoritm fiind prezent si pe site-ul www.agerpres.ro.

O noutate majora este reprezentata de notificarile push pentru Breaking News, prin care utilizatorul aplicatiei afla in timp real cele mai importante stiri si evolutia acestora.

Nu in ultimul rand, aplicatia beneficiaza de suport sharing integrat pentru Facebook, Twitter, e-mail si SMS.

De asemenea, abonatii AGERPRES pot accesa mult mai usor si mai rapid fluxurile speciale de stiri cu ajutorul aplicatiei mobile, prezenta in sistemele de operare Android si iOS.

Lansarea aplicatiei de mobil vine in contextul sarbatoririi a 125 de ani de la infiintarea AGERPRES, eveniment care va avea loc pe 27 martie 2014.

Leave a Reply