GOCLEVER ORION 785 – mini-tableta cu formatul imaginii 4:3

GOCLEVER ORION 785

Noua mini-tableta GOCLEVER ORION 785 are formatul imaginii de 4:3. Dispozitivul are incorporat un ecran LCD IPS cu rezolutia de 1024 x 768 pixeli, care ofera unghiuri de vizualiare extraordinare si o redare cromatica precisa. Dimensiunile compacte si formatul imaginii (4:3) garanteaza o utilizare mai confortabila in comparatie cu modelele cu ecran lat, in cazul navigarii pe Internet, pentru lecturarea de ebooks sau pentru folosirea de aplicatii de mesagerie, precum Facebook Messenger.

Noul dispozitiv cu dimensiuni compacte (7,85”) este unul foarte performant, echipat cu un procesor cu patru nuclee de 1 GHz Cortex A7 si un GPU PowerVR SGX544MP2 cu opt nuclee. Aceste specificatii asigura o experienta fluida de rulare a jocurilor si a altor aplicatii mobile mai complexe.

GOCLEVER ORION 785 se bazeaza pe sistemul de operare Android 4.2, producatorul anuntand ca va lansa in curand un update pentru cea mai recenta versiune Android (4.4 KitKat), care va spori performanta si flexibilitatea dispozitivului.

Noua tableta dispune de 1 GB RAM DDR3 si 8GB spatiu de stocare, care poate fi extins pana la 32GB prin intermediul unui slot micro SD/SDHC. Bateria de 3800mAh asigura o autonomie de pana la 5 ore (cu Wi-Fi activat). Carcasa de aluminiu ofera un aspect stilizat si asigura o buna protectie pentru componente, in ciuda profilului subtire (doar 7.15mm). Datorita dimensiunilor reduse, inaltime de doar doar 200mm si 134mm latime, ORION 785 va incapea usor in buzunarele mai largi.

Pe langa conectivitatea W-iFi, standard la majoritatea tabletelor, noul ORION este, de asemenea, echipat cu un modul Bluetooth. Pentru conectarea la alte dispozitive, utilizatorii pot folosi si porturile micro HDMI, micro USB-OTG si portul audio de 3.5mm incorporate.

GOCLEVER ORION 785 dispune de doua camere: una frontala cu rezolutie de 0.3Mpx si una posterioara de 2Mpx. Tableta vine cu o gama preinstalata de aplicatii utile, inclusiv un player multimedia, magazinul de jocuri GOGLEVER (cu titluri educative in oferta), o suita office si aplicatii de social media.

Cea mai noua tableta GOGLEVER suporta afisajul Wireless standard, care permite utilizatorilor sa transmita wireless imagini de pe tableta pe ecrane TV, monitoare si video proiectoare. Aceasta optiune necesita folosirea unui adaptor HDMI compatibil, precum compactul GOCLEVER AERODISPLAY.

Pretul estimat pentru GOCLEVER ORION 785 este de 439 RON, cu TVA inclus.

Leave a Reply