GOCLEVER INSIGNIA 5 – un nou smartphone dual SIM

GoClever Insignia 5

GOCLEVER si-a extins saptamana trecuta gama de telefoane mobile cu modelul INSIGNIA 5. Dispozitivul dual SIM este dotat cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, un display IPS 720p cu diagonala de 5 inch si vine in pachet cu doua modele de baterii: o varianta subtire de 2000 mAh si una cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

Interesanta alegerea lor. Te scapa de achizitionarea unei baterii externe. :)

GOCLEVER INSIGNIA 5 ofera pe hartie performante foarte bune, bazandu-se pe un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, un GPU performant PowerVR SGX544, 1 GB RAM DDR2, 4 GB memorie flash si un display IPS HD LCD multi-touch de 5 inch cu o rezolutie de 1280×720 pixeli.

INSIGNIA 5 dispune de doua camere foto: una posterioara cu o rezolutie de 8MP, echipata cu blit si una frontala de 2MP. Pozele si inregistrarile video pot fi stocate si pe carduri microSD cu o capacitate de pana la 32 GB.

Datorita tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului sa afiseze imaginile stocate pe dispozitiv, pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. Lista de specificatii tehnice este completata de conectivitatea Wi-Fi si Bluetooth, radioul FM incorporat, GPS si functia de hot spot mobil.

GoClever Insignia 5Lista de aplicatii preinstalate cu care este livrat telefonul cuprinde pe langa obisnuitele aplicatii de Facebook, Skype si aplicatia de navigare Mireo si magazinul virtual de e-books LEGIMI.

Pachetul GOCLEVER include si un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achizitionarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, burgundy si violet.

Pretul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5, cu garantie de 24 de luni asigurata de producator, este de 829 RON cu TVA inclus.

Leave a Reply