Castiga un LG G Flex cu programul Orange Smartphone Tester

Orange Smartphone Tester

Daca esti titularul unui abonament de voce si de date Orange sau esti desemnat drept utilizator in cadrul contractului de abonament de voce si date al unei persoane fizice sau juridice poti sa participi la programul Orange Smartphone Tester si poti sa castigi un smartphone LG G Flex.

In cadrul Concursului vor fi desemnati un numar de 30 de testeri care vor primi spre testare cate un telefon LG G Flex pentru o perioada de trei saptamani si vor putea fi castigate 3 premii, fiecare constand intr-un telefon LG G Flex.

Care sunt conditiile pentru a participa la Orange Smartphone Tester?

Un participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • intra pe pagina de prezentare a concursului http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester pentru a lua la cunostinta despre modalitatea si regulamentul de participare la concurs,
  • se autentifica in contul personal orange pe site-ul de mai sus,
  • inscrie un motiv pentru care doreste sa faca parte din programul de testare Orange Smartphone Tester.

In sensul Regulamentului, motiv reprezinta textul publicat de un Participant prin care isi face cunoscuta dorinta si argumentele pentru care considera ca trebuie sa fie selectat in programul de testare a telefonului LG G Flex si care trebuie sa indeplineasca termenii si conditiile acestui regulament.

Un participant poate inscrie oricate motive doreste.

Testerii vor fi desemnati la sfarsitul Concursului prin tragere la sorti. Fiecare participant va avea o singura sansa la tragerea la sorti indiferent de numarul de motive inscrise in Concurs.
Tragerea la sorti a testerilor va avea loc in data de 28 ianuarie 2014 la sediul Orange.

Vor fi desemnati 30 testeri si 5 rezerve. Un participant poatefi declarat tester o singura data si nu poate fi extras tester de doua ori si nici extras tester si rezerva.
In cazul in care in concurs sunt inscrisi mai putini de 30 de participanti, acestia vor fi desemnati automat testeri si nu se va mai organiza tragere la sorti.

Mai multe detalii in regulamentul programului Orange Smartphone Tester disponibil pe site-ul Orange.

Leave a Reply

%d bloggers like this: