Allview A5 Quad – un smartphone quad-core de buget

A5 Quad

Prin A5 Quad, cel mai accesibil smartphone Quad Core din gama actuala a Allview, acestia isi continua programul de imbunatatire a gamei de produse disponibile pentru a veni in intampinarea celor care cauta fluenta si rapiditatea experientei de browsing si multi-tasking dar au un buget mic.

Noul device este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

Ce este HD Voice?

Fie ca esti pe strada, in club, in gara, in aeroport sau la un concert, cu HD Voice e mai usor sa vorbesi la telefon. Sunetul se aude clar iar zgomotul de fundal e redus. Astfel, poti comunica oricand si oriunde te-ai afla.

Avantaje:

 • Imbunatateste claritatea sunetului.
 • Zgomotul de fundal este diminuat, creand impresia de convorbire face to face.
 • Ofera senzatia de apropiere intre cei doi apelanti.
 • Poti identifica foarte usor vocea apelantului.
 • Te bucuri de o conversatie clara.

Pentru a folosi HD Voice este necesar ca ambele persoane sa utilizeze un telefon ce dispune de aceasta functie si sa fie intr-o retea care ofera acest serviciu. La noi ofera serviciul HD Voice atat Vodafone, cat si concurentii Orange si Cosmote.

A5 Quad

Dotat cu o camera principala de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de inregistrare video Full HD si fotografiere HDR, A5 Quad te ajuta sa fii mereu pregatit sa imortalizezi momentele speciale din viata ta. Camera dispune de functiile panoramic photo, best picture, background clearup si face detection. In partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto care faciliteaza convorbirile video.

A5 Quad ofera conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth si Wi-fi direct iar daca ai nevoie sa te descurci in traficul din jungla urbana, GPS-ul incorporat impreuna cu hartile Google iti pot face viata mai usoara.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Bateria este de 1700mAh si, teoretic, ar trebui sa te tina pana la 390 minute de convorbire in 2G sau 330 minute in 3G.

Pret Allview A5 Quad

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil in doua variante de culoare (alb si negru) si poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 599 lei (de exemplu: evoMAG).

Pentru mai multe detalii puteti sa consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul Allview: www.allview.ro.

Discussion

  • Razvan
 1. Speed Speed
  • Razvan
 2. rean
  • Razvan
 3. cristi
 4. glen

Leave a Reply