AllView AX4 Nano – tableta 3G cu un pret accesibil

Allview AX4 Nano

AllView, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a “furat” startul lansarilor inca din primele zile ale anului si a pus la dispozitia publicului o noua tableta de 7 inch, AX4 Nano, dupa ce la finalului anului a lansat prima lor tableta cu procesor Intel.

Noul device are un display LCD capacitiv cu rezolutia de 800*480px si dimensiunea 7 inch. “Inima tabletei” este formata dintr-un procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz si un procesor grafic ARM Mali-400 MP. In specificatii nu am vazut sa fie trecuta frecventa la care opereaza procesorul grafic si nu pot spune daca este varianta tactata la 400MHz care poate fi gasita in Samsung Galaxy S3 sau versiunea care poate fi gasita in Samsung Galaxy S2 (mai slaba din punct de vedere al performantelor cu aproximativ 50%).

Dimensiunea de 7 inch face din AX4 Nano un device potrivit pentru navigat pe internet, citit e-book-uri in metrou/ autobuz/ tren sau pentru vizualizat fotografii. Prin intermediul conexiunii 3G HSPA+ si a functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

AX4 Nano recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms.

Tableta mai ofera conectivitate GPS EPO si Bluetooth, doua camere foto (o camera foto principala de 3MP cu functie de inregistrare video si o camera frontala de 1MP utila pentru apelurile video) si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

AX4 Nano este compatibila cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Tableta este disponibila in doua variante de culoare, alb si negru, si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 409 lei (de exemplu: evoMAG).

Leave a Reply