Bloggers’ Secret Santa – varianta iLUX.ro – part 2

Dupa cum va povesteam in articolul anterior despre propunerea celor de la iLux.ro (magazinul meu preferat pentru cadouri de lux) de a participa la un Secret Santa intre bloggeri cu ocazia lansarii revistei lor de Craciun, Alegria.

Cu aceasta ocazie, un numar secret de bloggeri au avut ocazia de a darui altor bloggeri implicati in campanie diferite cadouri surpriza. Daca eu am daruit un portofel trifold din piele, am primit tot un portofel din piele naturala, marca Dulwich Designs. Englezii au o vorba pentru chestia asta: what goes around comes around. :)

Acesta este util mai ales celor care calatoresc mult datorita dimensiunilor mari si a compartimentelor gandite special pe marimea actelor de calatorie. Portofelul are un sistem de inchidere cu capsa care este prinsa de o clapeta ce prezinta logoul marcii Dulwich Designs pe o placuta metalica.

Prima data cand l-am vazut m-am gandit la un lord englez de pe la 1800 care il poarta la piept plin cu acte de calatorie si cu bancnote din acelea mari, cum apareau in filmele vechi. Va aduceti aminte de geanta cu bani a lui Phileas Fogg din Ocolul pamantului in 80 de zile? Aratau ceva in genul asta:

ilux.ro bancnota veche

Mai important, insa, decat acest cadou a fost mesajul primit de la echipa iLux si de la bloggerul care m-a tras la sorti, in cazul de fata fiind draga de Denisuca.

Dupa o zi destul de grea la munca, sa primesti un asemenea mesaj de la niste oameni pe care ii respecti foarte mult iti reorganizeaza feng shui-ul personal in asemenea hal incat ramai fara cuvinte.

Dragii mosului,

Muchisimas gracias pentru tot, pentru ca sunteti parte din acest minunat taram online-istic numit blogosfera romaneasca si pentru ca sunteti niste oameni minunati.

Imagine bancnota luata de aici.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply