Felicitari Mercador.ro!

Generatorul de anunturi Mercador

De vreo doua – trei luni intru aproape zilnic pe Mercador pentru a-mi cauta diferite chestii de care am nevoie prin casa: ba un suport de pus in pat pentru laptop (in genul acesta), ba gantere de 10kg (au avut in Auchan discuri de 5kg la 20 lei bucata si nu mi-am luat pentru ca nu eram cu masina, a doua zi nu mai aveau iar acum imi vine sa-mi dau palme), ba un fotoliu stil balansoar etc.

L-am incercat si pe Varu’ dar tot Mercador ramane baza.

In urma cu vreo 2 – 3 saptamani am descoperit generatorul de anunturi Mercador. Si ce generator… Oamenii care au facut programarea cred ca au implementat un dictionar intreg de cuvinte pe baza carora sunt activate diferite scenarii.

Incercati cu bagaboanta (sunt 2 variante de videoclipuri), pitpalac, bagabont, pisica etc. Daca adaugi cuvantul vaca, insa, aceasta este trecuta tot la animale de companie iar rimele nu se potrivesc deloc. O alta situatie ciudata apare cand adaugi o injuratura iar unul dintre videoclipuri se termina cu… daca tot esti amator, cumpara pe Mercador!

Pe langa un rapper agresiv, o blonda inalta, niste lautari, un cerb si alte personaje, apare si un tip barbos foarte haios imbracat intr-un tutu roz.

Se cuvin felicitari programatorilor, agentiei care a venit cu ideea si celor care au facut castingul pentru alegerea reusita pe care au facut-o.

Leave a Reply