F64 Studio sarbatoreste 12 ani de activitate

F64 Studio

F64 Studio implineste astazi 12 ani de activitate iar cu aceasta ocazie au pregatit reduceri in valoare totala de 100.000 de euro + o mega petrecere la care sunt asteptati toti fanii. :)

Reduceri aveti la obiective, aparate foto si accesorii. Detalii aici despre toate ofertele.

Aici gasiti tab-ul cu obiectivele la oferta, aparatele foto aici iar accesoriile aici.

Detalii despre petrecere, lansarea noului brand de tablete si smartphone-uri UTOK si concursul cu telefoane si tablete aici.

In acest moment imi fac cu ochiul cateva obiective Nikon, un blit Nissin care, din pacate, este doar pentru aparate Canon si o tableta de 7″, Vonino Otis S.

Vonino Otis S 7″este o tebleta PC ce foloseste un procesor Dual Core Cortex A9 ce are o frecventa de lucru de pana la 1.5GHz, o memorie RAM de 512MB si sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean, toate fiind accesibile prin intermediul unui display IPS capacitiv multitouch de 7.0 inch cu rezolutia de 800 x 480 pixeli.

Dorind sa oferim utilizatorilor cea mai buna experienta cu acest tip de produse, Vonino Otis S utilizeaza Android 4.1.1 Jelly Bean. Versiunea 4.1.1 Jelly Bean vine cu o interfata de utilizare redesenata si cu un nivel superior al personalizarii meniurilor si ecranelor principale ale tabletei. In acelasi timp Android 4.1.1 Jelly Bean a fost imbunatatit in ceea ce priveste resursele utilizare in timpul rularii programelor crescand nivelul autonomiei bateriei.

Din intreaga lista de produse aflate la oferta, ce ti-a facut cu ochiul sau ai achizitionat?

Leave a Reply