Samsung ii raspunde lui Haotik

Logo Samsung

Am primit ieri seara un mail cu raspunsul Samsung la campania initiata de Haotik: #haotikambasador, raspuns la care se astepta chiar si Dragos. Ma bucur ca raspunsul s-a transformat in ceva pozitiv.

Iata raspunsul Samsung:

Îi mulțumim lui Dragoș pentru pasiunea sa pentru produsele și brandul SAMSUNG. Îi mulțumim și pentru mesajele despre SAMSUNG pe care le-a postat recent pe blogul său și pe celelalte canale.

Din mesajele lui recente, înțelegem că Dragoș și-ar dori un alt tip de parteneriat contractual cu SAMSUNG (nu în cadrul Samsung Mob!lers) pentru a deveni un ambasador al brandului. În prezent, nu avem alt program de ambasadori de brand pentru entuziaștii SAMSUNG, în afara programului Samsung Mob!lers. Programul Samsung Mob!lers este o comunitate de utilizatori voluntari de dispozitive mobile Samsung, care testează produsele noastre și cărora li se oferă oportunitatea de a participa la evenimentele noastre de marketing.

Apreciem inițiativa lui Dragoș și punctul lui de vedere și îi mulțumim încă o dată pentru susținere. În calitatea sa de blogger, îl vom ține, bineînțeles, la curent cu toate noutățile noastre.

In urma acestui raspuns, Dragos a renuntat la campania adwords si a donat suma de bani unei campanii initiate de Manuel pentru strangerea de rechizite pentru cei 35 de copii de care are grija Agapedia.

P.S. Multumesc, Monica, pentru mesajul personalizat si felicitari pentru raspunsul prompt. :)

Leave a Reply