Samsung, esti pregatit pentru ceea ce urmeaza? #HaotikAmbasador

In urma cu doi ani, Haotik facea o serie de greseli pentru care mi s-a parut ca este justificata eliminarea lui din programul de ambasadori Samsung, Samsung Mobilers. Si atunci, dar si acum mi se pare anormal ca un ambasador al unui brand dar, mai ales, al unui om de online care stie mai bine ce inseamna o criza de imagine.

De atunci, Dragos a facut o multime de eforturi pentru a-si imbunatati brandul personal si a invat mai bine cum sa se concentreze pe ceea ce are de facut, fara sa mai aplece urechea la ce se intampla in jurul lui daca cei care il critica nu o fac intr-un mod constructiv, fara injurii si fara sacaieli inutile si accepta sa fie tras de urechi pentru greselile gramaticale, atunci cand apar.

Stiu ca Dragos este un fan inrait Samsung, detinand o gramada de electronice si electrocasnice lansate de producatorul sud coreean. Daca imi aduc bine aminte, chiar videoclipul pentru concursul de alegere al ambasadorilor a ilustrat pasiunea lui pentru brandul Samsung.

#haotikambasador

“Nu-mi doresc bani, nu-mi doresc campanii, nu doresc produse in teste, ci singurul lucru pe care l-am pierdut si mi-l doresc foarte tare este recunoasterea oficiala din partea brandului.”

Dragos Schiopu – Haotik.ro

Pentru a demonstra celor de la Samsung ca este fan inrait, Dragos a inceput o campanie prin Google Adwords si in blogosfera romaneasca, campanie care ar fi avut si un element de viralizare daca toate planurile lui ieseau cum trebuie. Dar na, cand nu depind chiar toate de tine, te reorientezi.

Am ales sa-l sustin pentru ca eu cred in a doua sansa pentru cele mai multe greseli. Samsung nu cred ca are multe de pierdut daca il reintroduce in programul de ambasadori, poate chiar de castigat datorita spiritului creator care il anima pe Dragos.

In incheiere, va prezint mai jos afisul campaniei si va invit sa urmariti ce se intampla cu aceasta campanie verificand hashtag-ul #haotikambasador pe Facebook, Twitter sau Google.

Ce spuneti? Merita sa fie iar ambasador Samsung?

haotikambasador

Discussion

    • Razvan
    • Razvan
  1. Trackback: Samsung ii raspunde lui Haotik | Razvan Bucur October 12, 2013

Leave a Reply