Rom Autentic: Razbunarea e dulce!

razbunare1

Razbunarea e dulce – Kandia a lansat vineri o noua campanie pentru promovarea biscuitilor crocanti cu crema Rom Autentic, Rom Sandvis. Campania lansata sub indemnul razbunarii este e continuare a celor incepute anul trecut cu Romanii sunt destepti, apoi Bucharest not Budapest si, de ce nu, a celor care abordau aducerile aminte din perioada comunista. Iti aduci aminte de reclama cu Partidul te vrea tuns si Strong sensations since 1964?

Ideea din spatele campaniei e simpla. De-a lungul timpului, multi inventatori romani nu au apucat sa se bucure de creatiile lor, pentru ca altii au reusit sa capitalizeze pe seama lor. Petrache Poenaru este creditat drept inventatorul stiloului, care insa a fost perfectionat de Lewis Edson Waterman si transformat intr-un business de mare succes mondial. Iar noi, ca sa ne razbunam, am luat biscuitii englezilor si i-am combinat cu o crema delicioasa si iata noul ROM Sandvis. :D

Odata cu acest produs nou si razbunator de dulce, Rom Autentic lanseaza si petitia pentru romanizarea baseball-ului, tot ca un gest simbolic de razbunare fata de sportul nostru national, oina, care a fost preluat si ridicat la rang de show sportiv peste ocean.
Daca doresti sa semnezi aceasta petitie vei cere ca americanii sa recunoasca originea romaneasca a baseball-ului: sa cante, macar la un meci oficial, imnul Romaniei in deschidere si sa isi imbrace majoretele in costum popular romanesc.

Razbunarea e dulce dar si haioasa. :)

Pana pe 10 octombrie, campania isi propune sa adune cat mai multe semnaturi, apoi sa trimita aceasta scrisoare in America, la Major Baseball League, impreuna cu un CD cu imnul Romaniei in transcriere fonetica si un costum popular pentru majorete.

Semneaza aici petitia Rom Autentic: Razbunarea e dulce!

Cu ocazia lansarii l-am vazut pe Raul Oaida, pustiul inventator din Deva care a ajuns in urma cu ceva vreme sa fie mentionat in Daily Mail datorita inventiei unui motor care poate fi adaugat pe bicicleta si care permite deplasarea acesteia cu o viteza de aproximativ 40 de km/ora. Detalii aici.

De asemenea, l-am mai vazut si pe fostul campion national la oina, domnul Nae Draghici, care ne-a vorbit despre oina si despre similitudinile ei cu baseball-ul american.

Eu am semnat petitia! Semneaza si tu si hai sa strigam Razbunarea e dulce iar cei care doresc sa intre in clubul select al pofticiosilor nu trebuie sa faca altceva decat sa jure credinta. Iata juramantul:

Pe crema biscuitilor mei, jur razbunare!

Mai jos gasiti cateva poze realizate de mine la eveniment iar sub galerie puteti sa vizionati videoclipul realizat pentru aceasta campanie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: