MyWay P1301x, cel mai nou ultraportabil de gaming din oferta Maguay

MyWay P1301x, urmasul lui MyWay H1101x, este disponibil incepand de astazi in oferta Maguay.

Plecand de la niste caracteristici de baza pe care le prezint mai jos, produsul este disponibil la comanda si poate fi configurat pe site-ul www.maguay.ro sau telefonic, cu ajutorul unui specialist Maguay din punct de vedere al procesorului, ram-ului disponibil, HDD-urilor si a sistemului de operare.

Caracteristici MyWay P1301x

Ultraportabilul are un display de 13.3” cu rezolutie FullHD (1920×1080) si poate fi configurat cu cele mai puternice procesoare Intel® i7 din generatia a IV-a, Haswell, oferind astfel ultraportabilului MyWay P1301x performanta unui desktop replacement veritabil.

Ultraportabilul poate fi configurat cu SSD-uri de pana la 512 GB sau cu HDD-uri hibrid de 1 TB si suporta pana la 16 GB de memorie DDR3 la 1600 MHz.

Procesorul grafic nVIDIA GTX 765M dotat cu tehnologia Optimus™ si 2 GB de memorie GDDR5 este primul GPU nVIDIA GeForce GTX care soseste pe un notebook de numai 2 kg. Acesta ii ofera ultraportabilului o performanta grafica comparabila cu cea a notebook-urilor de gaming de 15 si 17” si ruleaza destul de bine cele mai noi titluri de jocuri. O comparatie cu alte placi video si diferite benchmark-uri gasiti aici.

Sistemul audio, Sound Blaster™ Cinema, face ca sunetul sa fie la fel de profund si bogat in detalii precum imaginea randata pe ecranul de 13.3″, mat si Full HD. Tastatura de tip chiclet, iluminata, intregeste dotarile ultraportabilului.

Modelul dispune si de tehnologia Anti-Theft de la Intel®, care asigura securitatea datelor. Teoretic, in cazul pierderii sau furtului ultraportabilului, datele nu vor putea fi accesate de altcineva.

MyWay P1301x

Pretul in configuratia de baza incepe de la 4889 lei, cu TVA inclus si poate ajunge la aproximativ 9000 lei, cu TVA pentru varianta de top cu procesor Intel 4900MQ Quad Core, 16 GB ram, SSD 512 GB si unul de 128 GB si Windows 8.

Leave a Reply

%d bloggers like this: