SEM Days – tot ce trebuie sa stii despre interactiune, vizibilitate si vanzari online!

SEM Days

SEM Days revine in 2013 cu o editie care se anunta a fi una de exceptie pentru domeniul SEM si au pus la bataie deja oferta very early bird.

Ai peste 30% discount la achizitia biletelor pana pe 31 iulie. Singurul eveniment de SEO si PPC dedicat managerilor va reuni, in perioada 18-19 septembrie, specialisti din industrie, locali si internationali, antreprenori, marketing manageri, social media & online manageri, c-level manageri.

SEM Days - Very early bird

Oferta este valabila o perioada limitata de timp iar in plus, ai acces gratuit 3 luni la aplicația SEO monitor APP, primul tool de SEO pentru manageri.

Evenimentul este structurat pe doua zile. Prima zi este dedicata conferintelor cu subiecte si teme de interes, solutii, tendinte, studii de caz privind vizibilitatea pe motoarele de cautare. Cea de-a doua zi va cuprinde workshop-uri in care ai posibilitatea de a interactiona direct cu cei mai buni specialisti, de la care vei afla perspective si metode avansate pentru un business online de succes.

Pentru toti participantii la eveniment, SEM Days reprezinta o oportunitate pentru a afla si intelege cele mai noi tehnici de SEO si PPC care conduc la cresterea afacerii in mediul online.

Ce reprezinta SEM Days?

  • Eveniment unic in Romania
  • 2 zile de conferinte si workshop-uri
  • 300 de participanti
  • Speakeri internationali

Biletele la eveniment sunt valabile exclusiv online pe www.semdays.ro sau poti trimite un mail la oana.badea@seomonitor.ro si iti poti rezerva un loc!

Leave a Reply