AntenaPlay.ro – 24000 de conturi create

antenaplay

Luni seara, la Palatul Parlamentului, a fost lansata oficial cea mai noua platforma online, AntenaPlay. Primul lucru la care m-am gandit a fost ca a aparut un competitor pentru Voyo si se vor “relaxa tarifele” abonamentelor. M-am cam inselat, insa, pentru moment.

Canalele disponibile pe AntenaPlay

Noua platforma video a grupului Intact integreaza cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group si cele sase canale exclusiv create: News, TVNovela, Stars, Monden, ZU Channel si Mireasa pentru fiul meu.

Pasul urmator cred ca o sa fie integrarea de seriale/ competitii sportive in sistem pay per view si sper ca nu ma insel prea tare.

Lansarea a fost transmisa in direct de toate posturile TV Intact Media Group iar amfitrioana acestei lansari a fost Alessandra Stoicescu – director executiv IMG, cu o tinuta impecabila, care a vorbit despre performantele de audienta ale televiziunilor in prima jumatate a anului, dar si despre planurile pentru urmatoarele sase luni, intre care se afla si o investitie de doua milioane de euro in Observator.

Pe scena au urcat aseara si Julien Ducarroz, CCO Orange Romania, companie care este partener strategic al Antena Play, precum si Dragos Stanca, Managing Partner Think Digital, care a vorbit despre importanta lansarii acestei platforme in mediul online din Romania.

Mihai Gadea, director Antena 3, s-a adresat celor prezenti la Palatul Parlamentului pentru a sublinia importanța canalului Antena News – stiri 24 de ore din 24 – pe platforma Antena Play. Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group si mentorul acestui proiect, a dat startul lansarii platformei, nu inainte de a le multumi angajatilor care, prin activitatea lor din cei 20 de ani de existenta Intact Media Group, au contribuit la lansarea Antena Play.

Dupa discursul lui Sorin Alexandrescu am plecat spre casa si nu am mai vizionat recitalurile sustinute in mod special pe platforma AntenaPlay de catre Delia, Holograf, Connect-R si Lora, iar in incheiere un concert necenzurat Paraziții.

Conform cifrelor furnizate de catre Intact peste 24.000 de utilizatori si-au facut cont in seara lansarii iar numarul de accesari de ieri a depasit 500.000.

M-am jucat cu aplicatia instalata pe un iPad Mini. Se misca foarte bine, nu am reusit sa o blochez chiar daca am incercat si are o interfata prietenoasa si usor de utilizat chiar daca nu ai mai pus mana pe o tableta pana in acel moment. Tariful pe luna este destul de mic, de 10 lei si ai o perioada de 10 zile in care poti sa incerci serviciul in mod gratuit.

Singurul dezavantaj al aplicatiei este ca a fost facuta doar pentru iOS. O sa fie portata si pe Android cat de curand.

Iata si prezentarea oficiala a aplicatiei.

Cand am facut check-in-ul :) am primit de la domnisoara blonda de mai sus o bratara de cauciuc personalizata cu AntenaPlay. N-am fost atent sa vad exact ce este si ma trezesc la un moment dat ca de fapt inchizatoarea este un stick usb de 2gb pe care se afla filmuletul de mai sus. Foarte, foarte utila chestia pentru cei care au tendinta sa uite stick-urile prin diverse locuri.

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply