Bitdefender lanseaza noua linie de produse

Bitdefender a lansat, astazi – 26.06.2013, noua generatie de produse, o gama ce se adapteaza perfect caracteristicilor fiecarui computer in parte, pentru viteza de top si protectie de fier a datelor personale.

Noul Bitdefender vine cu noi functii cum ar fi tehnologia unica Photon – pentru o experienta personalizata si scanare extrem de rapida si functia Wallet – pentru pastrarea in deplina siguranta a parolelor si a detaliilor de autentificare. De asemenea, noua gama extinde si dezvolta functiile care au permis Bitdefender sa castige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum si toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.

Tehnologia Bitdefender Photon™, pe care o inglobeaza noul Bitdefender, descopera gradual aplicatiile software instalate in computer, mulandu-se pe fiecare configuratie de PC si memoreaza procesele ce trebuie sau nu monitorizate. Rezultatul se traduce intr-un numar mai mic de fisiere sub control constant si mai putine resurse de sistem consumate pentru a-l mentine in deplina siguranta.

Functie Wallet, pastreaza datele cruciale in spatele unui scut protector impenetrabil (pana la proba contrarie :D) si asigura utilizatorului, in acelasi timp, un acces facil.

’’Agresivitatea atacurilor informatice, cresterea exploziva a utilizarii internetului si tehnologiile avansate utilizate de criminalii informatici sporesc importanta securitatii pe internet, asa ca a fost imperativa crearea unui produs mai bun ca oricand. Ne-am propus sa concepem o solutie capabila sa se adapteze perfect fiecarui sistem in parte, pentru eficienta maxima si protectie discreta, oferind in acelasi timp functii inovatoare si tehnologii imbunatatite pentru tranzactii bancare sigure, protectie de top a informatiilor personale si a datelor de autentificare si cel mai rapid raspuns la cele mai agresive amenintari informatice’’, declara Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Bitdefender -Centrul de securitate

In contextul in care in ultimii 10 ani numarul de terminale conectate la internet a inregistrat o crestere exploziva, putine lucruri s-au schimbat in ceea ce priveste modul de autentificare pe internet. Folosirea repetata a acelorasi parole, dar si parolele slabe par a fi principalul motiv pentru scurgerile de informatii importante. Functia Wallet a noului Bitdefender elibereaza practic utilizatorul de povara memorarii unui numar foarte mare de parole si le mentine in siguranta.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce opereaza din cloud cu o acuratete fenomenala si tine la distanta mesajele nesolicitate si potential periculoase.

Bitdefender Safepay™, ce protejeaza tranzactiile online din toata lumea de la lansarea sa cu un an in urma, pastreaza informatiile sensibile referitoare la tranzactii in siguranta si in acelasi timp la indemana prin intermediul functie Wallet.

Bitdefender Safepay

De asemenea, un raport de securitate complet nou garanteaza protectia utilizatorilor, ghidandu-i spre masuri de securitate sporita prin recomandari si notificari personalizate.

Noua gama aduce versiuni imbunatatite ale tuturor functiilor care au propulsat Bitdefender in fruntea industriei de securitate in ultimii doi ani.

Modulul Autopilot permite utilizatorilor sa se joace sau sa vada filme fara intreruperi, protectia datelor personale pe Facebook fereste utilizatorii de brese de securitate si link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, stergerea sau gasirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acopera acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 si RT.

Noul Bitdefender va fi disponibil online pe http://www.bitdefender.ro/.

Leave a Reply