Caravana Cartii BookLand ne asteapta in parcul Herastrau

Caravana cartii BookLand ne asteapta in parcul Herastrau si maine, 12 mai, intre orele 10.00 – 22.00, cu multa distractie pentru copii, evenimente culturale si momente artistice.

In parcul Herastrau, agentia de divertisment Colombina a adus in fata copiilor personaje indragite precum: Alba ca Zapada, Mickey Mouse, Bugs Bunny, Tweety  cu face painting, baloane modelate, tatuaje temporare, Atelier de pictura pe ceramica diverse figurine pentru copii (iepurasi, dragoni, fluturasi, gargarite, libelule).

Noi aparitii editoriale dar si multa distractie

Sunt asteptati cati mai multi bucuresteni sa treaca pragul Caravanei BookLand, in parcul Herastrau, acest eveniment fiind o reconfirmare a statutului capitalei de important centru de cultura al Romaniei.

“Toti iubitorii de carte sunt invitati sa petreaca clipe placute in compania cartilor, intr-o atmosfera idilica.” spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

Andreea Sterea, Marketing Manager Editura Nemira a prezentat Caravana Bookland ca fiind fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural.

“Asteptam sa ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland.” a precizat Andreea Sterea.

Cateva poze de la eveniment puteti sa gasiti aici.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, va invit sa va inscrieti in comunitatea BookLand.

Alatura-te cu un LIKE:  BookLand – Targ si Librarie

Leave a Reply

%d bloggers like this: