2 pariuri sportive pe care le utilizez mai des

Pariuri sportiveUnul dintre filmele preferate ale copilariei mele a fost Nea Marin miliardar. Cu siguranta va aduceti aminte de taranul oltean Nea Marin Juvete din Bailesti care ajunge sa fie confundat cu un miliardar american, Marlon Juvett, datorita asemanarii sale izbitoare cu acesta si servieta cu un milion de dolari care seamana cu servieta lui Nea Marin in care se afla branza si praz.

Oricine viseaza sa devina un fel de Nea Marin dupa cateva pariuri castigate dar nu tot timpul iti si surade zeita Fortuna. :)

Imi aduc aminte cu placere de primii mei pasi in ale pariatului sportiv din timpul liceului. Aveam un prieten, Marian (mai in varsta ca mine cu vreo 2 – 3 ani), pe care il vedeam cel putin de 2 ori pe saptamana punand pariuri pe mai toate meciurile ce se puteau paria la vremea respectiva: fotbal campionat intern, Cupa Campionilor, Europa League, campionate din alte tari, handball, basketball la diferenta de puncte etc.
Paria din instinct mai mult, fara sa cunoasca echipele respective sau sa se intereseze de ele, ce loc au in clasament, cine-i antrenor, cine joaca la ele. Avea un sistem in care paria o saptamana pe echipe care incepeau cu A sau aveau A in primele doua litere, apoi paria pe C, apoi pe E etc. Nu paria niciodata pe echipe cu B sau D. Tinea, insa, seama si in ce zi e meciul respectiv. Daca pica lunea nu paria pe A ci pe o alta litera. Daca meciul avea loc marti atunci paria pe A.

Avea o intreaga lista de reguli care in proportie de 30% se dovedeau castigatoare. Nu castiga sume mari, abia daca isi scoatea pariurile necastigatoare, dar pentru el conta mai mult vanatoarea aceea a pariului perfect.

Dupa multa munca de lamurire pe care a dus-o cu mine m-am hotarat sa incep sa pariez si eu. Cum nu-mi placea ce se intampla in campionatul intern la vremea respectiva, m-am hotarat sa pariez pe formatii din afara. Nu i-am urmat sistemul ci am inceput sa pariez pe echipe cu nume care sunau bine si doar daca jucau acasa. Dupa o perioada in care nu am castigat nimic, am inceput sa caut online mai multe informatii despre pariuri sportive.

2 tipuri de pariuri sportive utilizate mai des

Asa am fost initiat in tainele pariatului asiatic, numit si Handicap Asiatic. Prin folosirea acestui tip de pariu se elimina orice posibilitate de „pierdere” a pariului in cazul unui eveniment care are ca rezultat final „egalitate”. La fel, se poate castiga un pariu chiar daca echipa favorita pierde partida pe teren, prin alegerea unei “linii” adecvate.

Apoi am incercat pariurile de tip Risk free. Aceste tipuri de pariuri presupun o documentare atenta si o ceva alergatura daca nu alegi o casa care ofera pariuri online sau daca nu ai acces la net, mai ales ca cele mai bune cote se gasesc la case diferite de pariuri.

Sa luam exemplul:

Steaua     Chelsea      5.75      3.60      1.90

Cele mai bune sanse sunt oferite pentru cazul in care Steaua invinge Chelsea. Sa ne gandim ca cei mai multi pariori cred ca au mizat pe faptul ca Chelsea o sa invinga Steaua si au pariat X2. Daca acest lucru s-ar fi intamplat, un pariu de 1$/Euro ar fi returnat suma de 1.90$/Euro.

Ca urmare, un pariu de 0.53$ ar fi returnat 1$ ( 1 / 1.90 = 0.53).
Pentru egal, un pariu de 0.28$ ar fi returnat tot 1$ (1 / 3.60 = 0.28)
In cazul in care Steaua ar fi batut, un pariu de 0.17 $ ar fi returnat 1$ (1 / 5.75 = 0.17)

Astfel, daca am fi adunat cele trei pariuri (0.53 + 0.28 + 0.17) am fi aflat suma care trebuia pariata pentru a obtine in mod sigur suma de 1$, in cazul de fata suma de pariat este de 0.98 centi.

In cazul invers 0.98 (1 / 0.98 =1.02), pentru fiecare dolar pariat ai fi castigat 1.02$

Nu e mult, dar cu siguranta e mai bine decat sa pierzi tot, nu? Mai ales daca esti genul care vrea sa castige cu orice pret, fara sa te intereseze suma castigata, atunci acest gen de pariuri este cel mai potrivit.

In facultate am inceput sa-mi extind valentele de parior si am inceput sa joc poker online freeroll, remmy online si mahjong. N-am prea castigat asa ca am revenit la pariuri normale. Prin 2005 am descoperit intr-una dintre noptile petrecute la salile de internet din Sibiu, un blog de pariuri sportive cu articole de la biletul zilei la pariuri pe termen lung pe care il utilizez si astazi pentru a fi la curent cu diferitele pronosticuri si cote, PariuriSportive.com. Acesta se axeaza pe prezentari ale celor mai bune case de pariuri disponibile in limba romana, jurnale de pariuri si articole introductive pentru incepatori.

Acum, chiar si dupa aproximativ 15 ani de pariat ca hobby, tot mai descoper cate ceva interesant in acest domeniu. Sper sa nu-i strice farmecul mismasurile care se fac de catre conducatorii cluburilor de fotbal.

Daca si voi ati pariat online, as vrea sa aflu cum a fost prima voastra experienta de acest gen si va invit sa-mi lasati un comentariu mai jos.

Spor la pariat! :)

Atentionare: Jocurile de noroc online (valabil si pentru pariuri sportive) sunt disponibile exclusiv pentru persoanele de peste 18 ani, iar accesul minorilor este strict interzis.

Discussion

 1. dan
  • Razvan
 2. parior
  • Marius
 3. sorin
  • Razvan
 4. Lucian
  • Razvan
   • Lucian
    • Razvan
 5. vlad

Leave a Reply