20 de pozitii de internship la Bitdefender

logo Bitdefender

Bitdefender sustine in calitate de partener principal cea de-a opta editie a programului național “Stagii pe bune” si anunta 20 de pozitii de internship deschise pentru studentii facultatilor tehnice, pe perioada verii.

In cadrul stagiului de practica in Bitdefender, studentii vor avea ocazia sa lucreze alaturi de unii dintre cei mai buni profesionisti din industria de IT&C. Solutiile produse in Romania de Bitdefender au primit la inceputul acestui an distinctia ’’Produsul anului’’ din partea institutului austriac de testare AV-Comparatives.

Stagii pe bune la Bitdefender

Programul ’’Stagii pe bune’’ isi propune sa intareasca relatia dintre mediul academic si companiile IT&C din zona privata, ofera studentilor experienta lucrului propriu-zis intr-o echipa de profesionisti pe proiecte complexe si faciliteaza integrarea studentilor in piata muncii.

Pentru a putea participa la unul dintre programele de internship deschise in cadrul Bitdefender, studentii trebuie sa aplice pe site-ul stagiipebune.ro pana pe 13 mai, iar pana pe 3 iunie Bitdefender va anunta rezultatele procesului de recrutare.

Desfasurarea stagiilor va avea loc intre 3 iunie si 1 octombrie 2013, iar pana la 1 noiembrie se va derula evaluarea programului de internship.

Programul ’’Stagii pe bune’’ se desfasoara in cele mai importante centre educationale IT&C din Romania, Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj.

Leave a Reply