Vrei o tableta cu GPS, Bluetooth si 3G? Alege tableta Allview AX2 Frenzy

Noua tableta Allview AX2 Frenzy de 7″ a fost lansata ieri la CeBIT 2013, cel mai mare targ de tehnologie din lume. Aceasta ofera conectivitate sporita prin 3G, Bluetooth, WI-FI, functie de apelare voce si video, VOIP si 2 camere foto de 3,2 MP / video de 0,3 MP.

Animata de un procesor Cortex-A9, 1GHz DUAL CORE, GPU PowerVR SGX 531/OpenGL ES 2.0 si de sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pare sa fie alegerea logica pentru cei aflati mereu in miscare si care au nevoie de o tableta mica pentru a fi la curent cu ultimele noutati sau pentru a urmari noutatile postate de prietenii lor.

Aceasta beneficiaza de un ecran Touchscreen Capacitiv, Multitouch, cu o rezolutie de 800px * 480px, format 16:9, tocmai bun pentru filmele HD.

Memoria flash 4GB (2GB disponibili) poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul unui card microSD. Multa lume se poate plange de memoria RAM mica de doar 512MB, fara a tine cont de pretul tabletei si de celelalte functionalitati implementate.

Modulul de date 3g suporta HSDPA 7,2 Mbps si HSUPA 5,4 Mbps iar prin intermediul Thetering prin Wi-Fi conexiunea poate fi impartita cu alte device-uri prin crearea unui hotspot.

Din aplicatia Gameloft Live si magazinul de aplicatii preinstalat aveti posibilitatea de a descarca jocuri captivante iar prin intermediul bluetooth poti transfera rapid prietenilor vostri melodiile preferate si pozele amuzante de pe tableta. In plus, tot prin intermediul bluetooth pot fi conectate si alte terminale ce folosesc aceeasi tehnologie, precum boxele Allview S-bass si S-tube, tastaturi sau casti bluetooth, transformand tableta intr-un mic centru multimedia.

Bateria Li-Polimer 3000 mAh ofera un timp de functionare estimat de 5h, timp care cred ca poate fi marit prin dezactivarea 3g, functie de autosync si reducerea luminozitatii ecranului.

Terminalul poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 599 de lei. Mai multe informatii despre produs puteti afla accesand site-ul Allview.

UPDATE: La Evomag am gasit tableta la pretul de 589 lei.

Discussion

  1. ziurel
    • Razvan

Leave a Reply