Allview P5 Quad lansat la Mobile World Congress 2013

Allview P5 Quad, cel mai performant smartphone din portofoliul Allview, a fost anuntat oficial astazi, concomitent cu prezentarea sa in cadrul Mobile World Congress 2013.

Este primul smartphone cu sistem Android 4.1 Jelly Bean si in acelasi timp este primul din gama Quad, cu un procesor Quad Core Cortex-A7 tactat la 1,2 GHz. Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 8 MP (spanac, esti fericit?), viteza 3G HSDPA+ 21,4 Mbps si display-ul IPS-LCD de 4,3 inch cu rezolutia de 960X540 px, 240 dpi si GPU PowerVR SGX 544 cu OpenGL ES 2.0. Detalii complete despre configuratie gasiti aici.

Camera foto principala Omnivision, model OV8830 cu rezolutie de 8 MP, HDR si Super Flash se evidentiaza prin claritarea detaliilor si coloristica fermecatoare a instantaneelor realizate. Functia Multi Shoot permite capturarea unui set de pana la 99 de cadre succesive printr-o singura apasare continua a butonului de fotografiere. Filmarile realizate sunt in format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune si de functia time lapse.

Bateria este de 2100 mAh si rezista 230 de ore in stand-by si 300 de minute in 3G.

Interesanta ideea de a-ti putea seta telefonu in functie de starea ta emotionala. Modificarile or fi predefinite? Sper ca nu!

Gadgetul dispune de un widget aparte, cu ajutorul caruia telefonul poate fi personalizat in functie de starea de spirit a posesorului, prin schimbarea temei, a wallpaper-ului si a efectelor de tranzitie intre ecrane printr-o singura atingere. In plus, dispozitivul ofera acces la jocurile Gameloft care fie sunt preinstalate, fie pot fi descarcate prin aplicatia Gameloft Live.

Ma bucur sa vad o companie romaneasca care reuseste sa vina cu produse noi in mod constant pe o piata atat de dinamica si cu siguranta acest telefon o sa aiba detractorii lui, oameni obisnuiti sa huleasca un anumit produs pentru ca nu este ca un Galaxy S3 sau mar, dar uita ca sunt din categorii diferite de preturi.

Din cate am vazut pe site-ul Allview, pretul de lista este de 1099 de lei si va fi disponibil in doua culori, alb si negru. Momentan cam acestea sunt informatiile pe care le am, abia astept sa intre in redactia Digipedia sau Devicer ca sa il pot testa linistit!

Discussion

    • Razvan

Leave a Reply