Descarca GRATUIT o licenta Bitdefender Internet Security 2013

Bitdefender Internet Security

In zilele de 24 si 25 ianuarie, intre orele 15:00 si 16:00, mai poti downloada de pe yoda.ro o licenta Bitdefender Internet Security 2013 gratuita, valabila 1 an. Am scris despre noua suita la momentul lansarii din septembrie.

Pe scurt, versiunea Internet Securityvine in plus fata de versiunea de baza (Antivirus Plus) cu un Control parental, destul de bine realizat, care blocheaza continutul inadecvat, restrictioneaza accesul la internet si te ajuta sa monitorizezi de la distanta activitatea online a copiilor vostri.

De asemenea, filtrul Firewall bidirectional monitorizeaza conexiunile la internet si impiedica accesul din sau inspre calculator sau la conexiunea Wi-Fi, scapandu-ne astfel de multe batai de cap create de neactualizarea sistemului de operare. Pe cei care utilizeaza diferite solutii desktop pentru gestionarea e-mail-urilor primite, modulul Antispam ii poate ajuta la eliminarea mesajelor nedorite.

In prima zi in care a fost disponibil in mod gratuit antivirusul, acesta a fost descarcat de 11.755 cititori yoda.ro.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner – versiune cu impact ZERO asupra sistemului

Daca doresti o versiune care sa nu aiba un impact asupra sistemului sau daca doresti sa compari rezultatele de scanare ale antivirusului pe care il ai instalat cu cele ale Bitdefender, poti instala aplicatia gratuita 60-Second Virus Scanner, aplicatie ce furnizeaza oricarui utilizator protectie suplimentara prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, ce informeaza asupra tuturor amenintarilor active.

Acesta lucreaza in mod discret, protejeaza sistemul in timp ce utilizatorii lucreaza sau se joaca si trimite alerte in timp real pe masura ce detecteaza virusi. Tehnologia bazata pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner ofera tuturor utilizatorilor de PC siguranta ca sistemul lor este verificat de o tehnologie proactiva de scanare care este disponibila gratuit oricand.

Poti sa descarci de aici solutia de securitate oferita de Bitdefender.

Discussion

Leave a Reply