Pregateste-te pentru BlogWars #3

blogwars

Anul trecut am participat la a doua editie BlogWars si am castigat in calitate de jurat un voucher de reducere in valoare de aproximativ 300 lei la Koyos, voucher cu ajutorul caruia mi-am cumparat un minunat monitor led ASUS VH228D.

Spicuiesc cateva chestii din Mecanismul concursului ca sa poti intelege mai usor despre ce este vorba:

3.1 BLOGWARS constă într-un concurs de scriere și publicare pe blog a unor articole originale pe teme alese și comunicate de către Organizator.
3.2 BLOGWARS cuprinde 10 etape de concurs. Toate temele de concurs vor fi anunțate pe site-ul www.blogwars.ro prin completarea unui formular la fiecare etapă.
3.3 ETAPA 1
3.3.1 Prima etapă a concursului va fi accesibilă tuturor participanților validați de către Organizator, conform prezentului Regulament.
3.3.2 Fiecare participant trebuie să redacteze un articol original pe tema comunicată și să îl posteze pe blogul cu care s-a înscris în competiție. Autorul trebuie să se conecteze pe site-ul www.blogwars.ro cu datele primite pe email și să înregistreze linkul către propriul articol de blog.
3.3.4 Organizatorul va juriza etapa notând originalitatea articolului, corectitudinea exprimării și modul în care s-a urmărit tema de concurs.
3.3.5 Organizatorul va anunța lista celor 10 finaliști. Aceștia vor fi recompensați cu câte o soldă în valoare de 100 USD (voucher). Restul participanților devin jurați pentru următoarele etape de concurs.
3.4.3 Jurații (formați din participanți validați inițial, dar ieșiți din competiția principală) se vor conecta pe site-ul www.blogwars.ro și vor vota articolele finaliștilor. Procesul de votare va fi unul simplu și ghidat de un formular online. Odată expediat formularul de vot, nu se va putea reveni asupra jurizării. Jurații trebuie să sorteze finaliștii conform propriilor evaluări, urmărind originalitatea articolului, corectitudinea exprimării și modul în care s-a urmărit tema de concurs. Voturile juraților va conduce la stabilirea unui clasament de popularitate, care va conta în proporție de 50% în stabilirea ierarhiei etapei.
3.4.7 La încheierea unei runde, organizatorul va stabili din rândul juraților care va fi câștigătorul unei solde în valoare de 100 USD (voucher). Acesta va fi juratul care a transmis clasamentul propriu cel mai apropiat de situația finală a unei runde. În cazul în care vor fi mai mulți jurați cu clasamente similare (suprapunându-se în mod egal peste același număr de poziții), departajarea se va realiza mai întâi pe baza punctajului obținut în Runda 1 (în cadrul căreia au participat toți bloggerii înscriși). În ultimă fază se va apela la o tragere la sorți efectuată de către reprezentantul Sponsorului principal.

si tot asa pana cand ramane un singur castigator.

Cum ma inscriu in BlogWars?

2.2 Fiecare participant trebuie să fie autorul unui blog lansat anterior datei de 1 decembrie 2012. Vechimea site-ului trebuie să poată fi probată cu informații de trafic și printr-o arhivă de minim 10 articolele (POST-uri) anterioare.
2.3 Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu un singur blog.
2.4 Participantul trebuie să își autentifice blogul prin publicarea unui articol care să conțină textul “M-am înrolat în BLOGWARS” și un link către site-ul competiției www.blogwars.ro.
2.5 Cererea de înscriere se va completa online la adresa www.blogwars.ro/inrolare. Participantul va primi o confirmare electronică automată pentru expedierea cererii.
2.6 Organizatorul va valida respectarea condițiilor de înscriere și va informa prin email în termen de 48 de ore fiecare participant aprobat.

Regulamentul complet il poti gasi aici iar daca doresti sa te inscrii in competitie trebuie sa te grabesti. Termenul limita este 13 ianuarie 2013.

Eu m-am inrolat in BlogWars cu acest articol si iti doresc mult noroc!

Leave a Reply