Castiga un e-book reader Nook Touch Wifi

Castiga un Nook Touch WiFi sau unul dintre cele 10 pachete de carti disponibile!

Dacia, sustinator de traditie al Targului de Carte Gaudeamus, in al saptelea an de sustinere a acestuia, te invita sa castigi in perioada 15 noiembrie 2012, ora 00.00 – 22 noiembrie 2012, ora 24.00, inclusiv, DOAR pe pagina oficiala de Facebook Dacia Romania unul dintre cele 11 premii disponibile, utilizand aplicatia Dacia la Gaudeamus:

– 1 premiu mare constand dintr-un E-book reader Nook Touch Wifi (in valoare de 490 lei – la evoMAG),
– 10 premii constand in pachete de cate 3 carti fiecare.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti online, iar numele lor vor fi afisate pe pagina de Facebook Dacia Romania.

In ce consta concursul?

Concursul consta in identificarea unei opere literare celebre, asociata unui semn de circulatie.

Pentru a putea participa la concurs, fiecare user trebuie sa dea Like in prealabil paginii de Facebook Dacia. Cei care sunt deja fani Dacia pe Facebook, nu trebuie sa repete acesta operatiune.

In aplicatie vor rula pe rand si aleator 15 intrebari cu 3 variante de raspuns, dintre care 1 raspuns este corect, iar 2 raspunsuri sunt gresite. Utilizatorul trebuie sa bifeze raspunsul care considera ca este corect. Daca a raspuns corect va primi mesajul “Felicitari! Ai raspuns corect!” Si i se va afisa urmatoarea intrebare.

Daca a raspuns gresit, va primi mesajul “Raspuns incorect” si va avea posibilitatea sa continue concursul, raspunzand la o noua intrebare.

Mai multe detalii gasiti in regulament.

Pentru a-ti arata ce fel de intrebari sunt, am realizat cateva printscreen-uri din aplicatie. Intrebarile sunt destul de usoare daca esti suficient de atent :)

Iti doresc multa bafta!

Nook Touch Wifi

Despre

Leave a Reply