Alege un pachet de hosting cu ocazia Black Brain Day si beneficiaza de o reducere de 50%

Brainhost, lider prahovean in domeniul gazduirii web, participa la nebunia reducerilor de Black Friday oferind reduceri de 50% la 3 dintre pachetele de gazduire web, pachete detaliate mai jos.

Black Brain Day

Ce presupune Black Brain Day?

Oferta presupune o reducere de 50% la pachetele Silver, Gold si Platinum achizitionate pentru un an si include trafic lunar nelimitat, IP dedicat precum si spatiu de stocare diferentiat in functie de pachetul achizitionat – 1 GB, 2GB sau 4GB. Aceste pachete vin cu un plus oferind posibilitatea inregistrarii gratuite (pe o perioada de 1 an) a unui domeniu cu una dintre extensiile: .ro, .com, .net, .org, .info
si .eu.

Cei care doresc sa profite de oferta, pot intra pe site-ul dedicat – http://blackbrain.brainhost.ro/, isi introduc adresa de e-mail în formularul dedicat iar in urma inregistrarii va fi livrat un cod de activare care poate fi utilizat DOAR cu ocazia Black Brain Day, pe data de 23 noiembrie 2012.

Pentru mai multe detalii despre conditiile de utilizare, alte particularitati ale pachetelor de gazduire sau ale serviciilor oferite de Brainhost, puteti sa vizitati site-urile www.brainhost.ro si http://blackbrain.brainhost.ro/ iar pentru orice nelamurire ii puteti suna la numerele 0344.080.005 sau 0735.183.758.

Iti e frica sa te muti la alt hosting desi al tau merge foarte prost?

Nu-ti fie frica. Transferul oricarui tip de website se poate face de catre ei daca iti este teama ca o  sa pierzi date importante.

Singura problema este cea legata de raspandirea noilor  DNS-uri, raspandire care poate dura pana la aproximativ 24 de ore (am migrat de cateva ori mai multe domenii iar media in cazul meu a fost de aproximativ 10 ore).

Leave a Reply