Ce poti face cu 5 euro?

Colegii mei de la Gustos.ro (za bomb in materie de retete culinare) organizeaza in aceasta perioada o mega campanie de strangere de fonduri pentru Fundatia Inima de Copil din Galati. Detalii despre campanie gasesti mai jos.

Nu uita! Daca ai componente de calculator de care nu mai ai nevoie, ma poti contacta pentru a le dona Adapostului de Zi si de Noapte pentru Copiii Strazii.

Draga cititorule,

Cu 5 euro nu poti face multe: iti poti cumpara un bilet la film, poti manca o pizza sau poti bea doua beri cu prietenii. Pentru unii toate astea sunt niste maruntisuri zilnice, dar pentru altii pot insemna supravietuirea. 5 euro pot insemna pranzul unei familii intregi. 5 euro pot insemna fericirea unui copil.

Pe cei de la Fundatia Inima de Copil din Galati ii stim de mult timp. De 16 ani de cand exista au schimbat in bine viata a peste 1500 de tineri cu probleme. In momentul de fata au in grija 300 de copii din familii sarace si 90 de tineri infectati cu HIV/SIDA. Ii ajuta sa mearga la scoala, sa isi urmeze tratamentele si sa ajunga oameni mari.

Pe Gustos.ro, luna noiembrie o dedicam copiilor. Ne-am gandit prima oara la copiii nostri, ai prietenilor si cititorilor nostri, cei mai iubiti, pe care vrem sa ii stim sanatosi si fericiti, ca orice parinte. Dar la copiii de la Fundatie cine se gandeste? Haide sa ne gandim impreuna la ei si sa ii ajutam sa se simta iubiti, asa cum merita. Te invitam, asadar, sa donezi 5 euro pentru ei, iar pe langa multumirea sufleteasca, noi iti vom oferi si un eBook culinar, un ghid complet de alimentatie pentru copii.

Stim ca de multe ori cei 5 euro nu sunt destinati unor activitati de relaxare, ci unor necesitati ale gospodariei. Stim ca 5 euro pot insemna abonamentul la cablu TV, reincarcarea cartelei pentru telefon sau banii pentru fondul clasei. Dar cu 5 euro poti face si un copil fericit. Si ce e mai frumos ca un zambet sincer? Orice gest conteaza. Poti dona aici.

Iti multumim,
Stela, Ionut, Gabi, Alina si Catalin – echipa Gustos.ro

P.S. Chiar daca nu poti sprijini financiar, iti multumim ca ai citit acest mesaj si ca gandurile tale bune se indreapta spre copiii de la Fundatie. Am aprecia foarte tare daca ai transmite mai departe rugamintea noastra si altor oameni cu suflet mare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: