Egyptian Adventures of Borealy: The Final Adventure

Logo BorealyDe ceva vreme incerc sa gasesc o continuare faina pentru episodul realizat in luna august 2012: The Goddess. Am urmat mai multe variante, dar nici una nu mi-a fost suficient de draga. Intr-un final m-am hotarat la doua variante (probabil or sa intre ambele in productie si vedem la final pe care o sa o publicam), una o tin secreta, iar pe cealalta vreau sa v-o prezint pentru un scurt feedback si are mare legatura cu magazinul Borealy.

Aeon, dupa cum stiu cititorii PercivalComics este un mare iubitor de palarii (indiferent de forme si dimensiuni) si este, daca imi dati voie, indragostitul etern. Iubeste la nebunie pisicile si de fiecare data cand vede o domnisorica in pericol sare sa o salveze.

Asa cum am putut urmari in episodul 4, Aeon se intalneste fata in fata cu Bastet, o zeitate foarte importanta din panteonul egiptean. Episodul are un final care lasa loc multor interpretari si multor posibilitati. Una dintre aceste posibilitati este ca Aeon, in ciuda sfaturilor primite de la Percival, sa-si doreasca sa intemeieze o familie, sa aiba niste mici “monstruleti” si, de ce nu, sa devina zeu. :D

Pentru a face acest lucru, Aeon trebuie sa se insoare cu Bastet sau cu o alta zeitate minora sau majora. Pentru a o cere de sotie pe Bastet ar trebui sa-i ofere o bijuterie atat de minunata, incat nimeni sa nu poata sa aiba cea mai mica urma de inloiala ca el este alesul. Si, pentru acest lucru trebuie sa o caute pe net, mai ales pe Borealy, un site care ofera o gama laaarga de tot felul de cadouri si bijuterii.

Pentru inceput, o sa cumpere cufarul cu trandafiri si apoi o sa-i ofere un colier de zana, care simbolizeaza ca Bastet este pisica visurilor sale. Imi imaginez o sceneta in palatul maretului Percival :D in care ii ofera aceste cadouri. Un apus de soare, un palat scaldat in luminile eliberate de facliile cu seu, o masa imbelsugata si Bastet intinsa intr-un baldachin si aparata de caldura de catre doi nubieni imensi, tatuati din cap pana in varful degetelor mici de la picioare.

Mi-l imaginez pe Aeon tremurand tot de atata nerabdare si de anxietate (ca doar o data in viata o sa te insori cu o zeitate, nu?), in genunchi (ambii) in fata maritei Bastet in timp ce-i inmaneaza cufarul.

Restul as vrea sa-l completam impreuna, asa ca, astept comentariile voastre.

Articol scris pentru concursul Superblog.

Leave a Reply