Press to Play! – O noapte de pomina

Press to Play! PlayboyNoua proba a concursului Superblog, Press to Play!, imi “cere” sa-mi imaginez ca o picatura din noul parfum Playboy VIP ma “proiecteaza” fata in fata cu VIP-ul visurilor mele iar eu trebuie sa reusesc sa o seduc in 24 de ore.

Proba este destul de greoaie, chiar daca lasa mana libera imaginatiei. Nu cred ca o persoana poate fi sedusa fara un pic de atractie sexuala. Aici nu intra femeile/barbatii care sunt “seduse/sedusi” de banii celuilalt. Iar situatia este cu atat mai grea atunci cand persoana pe care incerci sa o seduci nu se afla la acelasi nivel social. Cred ca atat barbatilor, cat si femeilor le plac/se simt atrase de persoanele care le scot din zona de siguranta.

Avantajele baietilor rai

In rolul de “baiat rau” nu mai trebuie sa astepti momentul potrivit si sa stii cand sa utilizezi parghiile naturale. Nu, nu, cand esti “baiat rau” ai mai multe avantaje:

1) Baietii rai sunt increzatori in ei si in puterile lor. Fara acest lucru nu ar putea sa faca toate nebuniile pe care le fac, indiferent daca se afla in cercul lor de prieteni, pe strada sau vorbind cu o femeie.

2) Baietii rai sunt indiferenti. Lor nu le pasa. Au o atitudine de genul totul sau nimic care de cele mai multe ori are rezultate surprinzatoare.

3) Baietii rai sunt excitanti si aventurosi. Ei testeaza mereu limitele personale si incearca sa se autodepaseasca.

4) Baietii rai sunt misteriosi. Femeilor nu le plac barbatii care pot fi cititi cu usurinta. Vor sa fie surprinse si vor barbati care sa reprezinte o provocare in a-i seduce.

5) Baietii rai sunt foarte masculini. Ma refer la faptul ca ei stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc din instinct. Vorbesc clar, le privesc in ochi cu incredere si fac totul cu pasiune.

6) Baietii rai le ofera un sentiment de putere. Oamenii evita sa intre in conflict cu un “baiat rau” iar cand o femeie este iubita unuia, dorintele ei sunt indeplinite din frica, iar acest sentiment este excitant. Daca nu ma credeti, trageti o ocheada pe PsychologyToday.

Press to Play!

Combinand toate aceste lucruri intr-un singur personaj, ghiciti cine sunt in seara aceasta? Actrita pe care as dori sa o seduc este celebra Monica Belluci cu care voi juca intr-un film romantic. Stiti ce se spune, un film reusit este cel in care se simte atractia sexuala intre cei doi protagonisti asa ca, trebuie sa ma pun pe treaba. Iar cea mai buna ocazie este chiar petrecerea organizata cu prilejul inceperii filmarilor.

Buuun, ma imbrac in stil James Bond, imi iau cheile de la masina sport, ma dau cu parfumul meu preferat Playboy Play, iau un trandafir rosu pe care mi-l pun la lavaliera si pornesc la drum spre locatia evenimentului. In cele 20 de minute cat a durat drumul, mi-am facut planul de bataie.

Ajung la vila construita in stil roman si imi fac intrarea in camera cu o gluma: Salutati zeul venit printre muritorii de rand.

Primesc cateva chicoteli, zambete si cateva fulgere din privirile pe care mi le arunca Monica.

Nici o problema, ma indrept catre ea pentru a o saluta si a-i inmana trandafirul adus, totul in timp ce ii fac un compliment si ii spun ca sunt un profesionist desavarsit. Sa nu-si faca griji, nu voi incerca sa-i intru in pantaloni in timpul filmarilor, ci o sa fiu cel mai bun partener pe care l-a avut. Spunand acest lucru ma indepartez de ea. Ii simt privirea cum ma impunge in spate dar nu ma intorc.

Ma duc la bar si cer doua Martini si ma intorc. Ii fac cateva complimente si nu incerc sa o pacalesc. Chiar daca rochia pe care o poarta ii scoate in evidenta formele de zeita, privirea mea si toata atentia este indreptata asupra conversatiei. Sunt indiferent la farmecele ei. In acelasi timp, incep sa-i copiez limbajul trupului.

Utilizez tot arsenalul: corp drept, capul inclinat un pic in fata, umeri drepti, o privire atent studiata si increzatoare. Apropo de acest lucru, stiati ca 80% dintre femeile participante la un studiu despre limbajul trupului au spus ca cei mai importanti sunt ochii?

Mai departe va las pe voi sa ghiciti ce si cum am facut pentru a o seduce. Este suficient sa va spun ca am urmat pasii explicati mai sus.

Cu incredere si siguranta, Press to Play! si indeplineste-ti visele!

Leave a Reply