Am talent de stilist vestimentar?

Tema doi a concursului Superblog de anul acesta imi pune la incercare talentul de stilist vestimentar. Din nefericire, acest talent cred ca-mi lipseste cu desavarsire.

De obicei, in functie de locul in care ma duc, ma imbrac intr-unul dintre cele 3 moduri principale:

1) Office: tinuta care include camasa (extrem de rar port cravata sau costum), pantaloni la dunga de cele mai multe ori, pantofi din piele neagra sau maro inchis sau pantofi din piele intoarsa de culoare maro inchis, geaca groasa din piele de vitel.

2) Casual: tricou (de cele mai multe ori tip Polo cu guler), pantaloni lejeri, poate cu multe buzunare, si incaltari usoare de vara/toamna sau bocanci din piele cu insertii de metal in bot si calcai si o geaca neagra, subtire, impermeabila si care poate tine locul cu succes unui windstopper.

3) Rock: neaparat tricou negru imprimat cu una dintre formatiile preferate sau cu o flacara si logoul Harley-Davidson, pantaloni negri cu multe buzunare si bocancii cu insertii de metal, geaca neagra subtire sau camasa militara.

Avand aceste trei categorii de haine deja pregatite in minte, din momentul in care ma trezesc (proces care inseamna mult mai mult decat simpla ridicare din pat si dusul de dimineata), pot sa ma imbrac complet in maxim 3 minute. Un personal best, daca doriti.

Sa revin insa la tema concursului. M-am uitat prin catalogul real Hypermarket care contine colectia de toamna a brandului propriu, Designers si tinand cont de vestimentatiile de mai sus, va propun urmatoarele combinatii de haine:

1) Casual office: pantofii bej de pe pagina 3, pantalonii si camasa a tipului de la punctul 1 a paginii 5 si trenciul de la pagina 9.

2) Casual: mi-as cumpara pantofii de piele intoarsa de la pagina 5 (cei la 119 lei), camasa si pantalonii tipului de la punctul 2 de pe pagina 7 si trenciul de la pagina 9.

3) Rock: tinuta mea rockeristico-fantastica din pacate nu se poate concretiza.

Mi-ar fi fost util un simulator realizat in flash, cu un manechin care sa poata fi imbracat in aceste haine pentru a testa combinatiile inainte de a te duci efectiv in magazin.

Va las pe voi sa va gasiti propriile combinatii!

Leave a Reply