Participi la Webstock? Poti castiga un smartphone Huaiwei, un modem sau un rucsac Samsonite

Daca te numeri printre participantii la Webstock, atunci trebuie sa stii ca poti castiga unul din cele doua smartphone-uri Huawei, 2 modem-uri sau 1 rucsac Samsonite.

Ce trebuie sa faci?

Te pricepi sa explici lucruri complicate pe intelesul tuturor? Crezi ca iti poti invata targetul sa foloseasca un produs? Iti place tehnologia? Daca ai cel putin una din aceste calitati vino la standul Huawei si poti castiga smartphone-uri si alte premii! Cum ne convingi?

Nu trebuie! Mai exact, nu pe noi! In schimb, vei intalni doua doamne, care nu au folosit in viata lor un smartphone. Brief-ul tau este sa le introduci in tainele Android-ului si ale aplicatiilor sale in maxim 10 minute. Daca clientele se declara convinse poti pleca acasa cu unul din cele doua smartphone-uri Huawei, 2 modem-uri sau 1 rucsac Samsonite.

Mai mult decat atat, daca nu ai primit invitatie la Webstock, vorbeste tot cu noi! Intra pe pagina de Facebook Huawei Romania, spune-ne care dintre subiecte ti se pare cel mai interesant si de ce. Poti castiga una din cele trei invitatii la eveniment!

Articol via refresh.ro

Leave a Reply