Manafu lanseaza prima campanie pe Instagram din Romania

Cateodata ma intreb de unde are Cristi atata energie si timp liber ca sa se implice in toate proiectele de care se ocupa, cum poate fi la curent cu toate noutatile din domeniu si chef. De multe ori, dupa ce ajung acasa de la birou, singurul lucru de care am chef este sa stau in fata televizorului cu un film bun sau sa chatuiesc pe Facebook. Cred ca un mai bun time management ar fi raspunsul sau cum ziceam aici, un echilibru mult mai bun intre job + proiecte personale + blog + alte chestii. Sper sa si reusesc candva acest lucru :)

Si acum cateva detalii despre concurs (copiate de pe blogul lui Cristi):

CONCURS DE FOTOGRAFIE PE INSTAGRAM
Campania este creata in jurul unui concurs pe Instagram, ce se va desfasura in perioada 13 – 18 septembrie. Cautam sa alegem 20 de imagini pe care sa le imprimam pe tricourile oficiale de la Webstock, sa le includem ca ilustratie intr-un ghid de blogging si sa le aratam publicului intr-o expozitie.

Avem si un premiu surpriza, oferit de Vodafone, care va fi pe placul amatorilor de fotografie. Acesta va fi acordat prin tragere la sorti unei imagini (autorului) dintre cele 20 selectate de catre un juriu de bloggeri utilizatori de Instagram.

#IMPREUNA PE INSTAGRAM
Tema acestei inedite competitii este #Impreuna si isi propune sa prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi sau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni. Vrem sa aratam oameni deosebiti, grupuri frumoase, comunitati active.

PAS CU PAS PE INSTAGRAM
Pentru a intra in concurs, trebuie sa realizezi o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna, aratat mai sus, si sa o postezi apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Pentru a fi sigur(a) ca imaginea ta va ajunge la noi, trimite link-ul catre poza pe e-mail la office [@] evensys [.] ro, alaturi de datele tale de contact (nume si numar de telefon).

Poti inscrie in acest concurs maximum 3 fotografii. Poti inscrie si fotografii deja realizate cu Instagram, care se inscriu in conceptul concursului.

Detalii complete sunt disponibile pe www.webstock.ro/instagram.

Leave a Reply

%d bloggers like this: