Pe 25 octombrie sarbatorim 10 ani de Romanian PR Award

In aceasta toamna se implinesc 10 ani de celebrare a excelentei in relatii publice, 10 ani de Romanian PR Award, un proiect care a reusit sa adune an de an sub aceeasi umbrela parteneri institutionali prestigiosi, nume marcante ale breslei comunicatorilor, concurenti valorosi si zeci de tineri aspiranti la o cariera in PR.

Editia aniversara aduce cu sine si relansarea site-ului competitiei, la adresa www.praward.ro, un portal care centralizeaza, pe langa informatiile aferente inscrierii in competitie, arhiva campaniilor finaliste la editiile precedente, o cazuistica extrem de utila tuturor profesionistilor si aspirantilor la o cariera in PR.

Inscrierile la editia aniversara se vor incheia luni, 24 septembrie 2012.

Editia din acest an sta sub semnul cresterii si diversificarii: un juriu international de top, 24 de categorii de concurs, posibilitatea de a inscrie o campanie in cadrul mai multor sectiuni, depunerea aplicatiilor doar in format online – sunt doar cateva noutati ale acestei editii.

Formularele de inscriere pot fi descarcate de la adresa www.praward.ro/inscriere.

Proiectele vor fi jurizate in perioada 1-15 octombrie, iar Gala Romanian PR Award va avea loc in seara zilei de 25 octombrie, la Palatul Parlamentului.

Jurizarea competitiei este asigurata de reprezentanti ai agentiilor globale Edelman, Burson-Marsteller, Ketchum Pleon, Grayling , MSL GROUP, Hill+Knowlton, Fleishman-Hillard, Gagen MacDonald, directori de comunicare ai companiilor BCR, Ursus, Coca Cola Hellenic, Raiffeisen, Romtelecom, AVON, Philips, Petrom, Pfizer, Rompetrol, Siemens, Hitachi, real – Hypermarket, executivi ai agentiilor locale de PR – McCann PR, Brandient, The PRACTICE, GMP PR, Graffiti PR, DC Communication, Free Communication precum si consultanti independenti, cercetatori si reprezentanti ai organizatiilor internationale de profil – US Institute for Public Relations (IPR), CSR Europe, International Communications Consultancy Organization (ICCO) si AMEC.

Organizatorul evenimentului este Forum for International Communications, organizatie non-guvernamentala care cultiva in mediul comunicatorilor profesionisti standardele etice si de performanta ale profesiei de relatii publice. Fundatia organizeaza din 2003 competitia Romanian PR Award si evenimentul Romanian PR Week, impuse drept cele mai importante evenimente de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania.

Mai multe detalii despre competitie gasiti pe www.praward.ro.

Leave a Reply

%d bloggers like this: