Razvan Valceanu consolideaza echipa ASSA ABLOY

Tizul meu, Razvan Valceanu sau invers daca stam sa ne gandim la diferenta de varsta dintre noi se alatura echipei ASSA ABLOY Romania ca Business Unit Manager -Integratori pentru Sisteme de Securitate, segment ce detine 20% cota de piata in cadrul companiei din Romania, avand focus în penetrarea de proiecte si dezvoltarea retelei nationale de distributie. De asemenea, va activa ca Brand Manager pentru marcile strategice ale Grupului: HID, effeff, ABLOY electromecanic si Yale electromecanic.

Assa Abloy este liderul mondial în domeniul soluţiilor de închidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerinţelor de securitate, siguranţa si confort, ale utilizatorilor finali. Cu peste 100 de companii in lumea intreaga si peste 37000 angajati Assa Abloy este Grupul cu responsabilitate sociala si pentru mediu, listat la bursa de marfuri, aflat în continua expansiune geografica.

Razvan Valceanu vine la Assa Abloy de la Bitdefender, unde a inceput activitatea în 2004, ca Partner Account Manager pentru Romania, apoi Channel Manager pentru Romania si Europa de Est, iar din anul 2007 a preluat functia de Director General pentru Romania si Republica Moldova.

In 8 ani de Bitdefender m-am ocupat de dezvoltarea si implementarea strategiei de vanzari si distributie pentru Romania si CEE si am lucrat alaturi de colegi pentru a deveni o organizatie orientata catre consumatori si parteneri. În acest timp am construit un canal de distributie puternic, am încheiat contracte si parteneriate cu jucatorii cei mai importanti din Romania si Europa Centrala si de Est, atat în domeniul privat cat si public, am avut cresteri si am legat multe relatii consistente.

A venit timpul pentru mine sa fac o schimbare în viata profesionala, sa lucrez cu alte echipe, sa capat noi cunostinte si sa împartasesc cu altii cunostintele mele. Am ales Assa Abloy Romania deoarece este foarte important ca valorile mele sa coincida cu cele ale companiei si am regasit în mediul organizational al companiei Assa Abloy setul de valori care ma defineste ca persoana.

Noua pozitie este tentanta, dar vine si cu mari provocari, domeniul securitatii fizice este cel putin la fel de interesant si competitiv ca cel al securitatii digitale. Voi reveni cu detalii despre acest domeniu în perioada urmatoare deoarece voi continua proiectele de educare a pietei, care sunt o responsabilitate principala a oricarui lider, din orice domeniu” a spus Razvan Valceanu.

Despre Assa Abloy Romania

Assa Abloy are ca principal obiectiv dezvoltarea de solutii inovative, avand în portofoliu cel mai mare numar de brevete pentru inovatii în domeniul securitatii. Assa Abloy si-a inceput activitatea în Romania în 1994. Principalele etape în evolutia sa ulterioara:
1998 – Assa Abloy achizitioneazafabrica URBIS împreuna cu marca înregistrata
2009-2010 – Investitii semnificative în retehnologizarea fabricii
2011 – Fabrica din Romania devine Centru European de Excelenta în productia de incuietori pentru usi
2012 – Assa Abloy Romania îsi consolideaza pozitia ca principal exportator de încuietori pentru piata din Europa

Sursa poza

Leave a Reply