Istoria internetului intr-un singur Timeline

Imi plac foarte mult infograficele sau utilizarile inedite ale Timeline-ului de Facebook pentru a ilustra istoria companiei.

Cautand niste cursuri despre social media & blogging in general pentru o amica care doreste sa devina bloggerita de succes (si cum eu nu am timp sa ii explic tot timpul ce are de facut) am dat peste Grovo, o platforma online in care poti sa urmezi numeroase cursuri despre social media & communication, unelte care maresc productivitatea, bazele internetului etc.

Am intrat de test pe platforma, am accesat cursul pentru WordPress si am fost dat pe spate de informatiile furnizate, pe care daca le-as fi avut in urma cu cativa ani cu siguranta mi-ar fi usurat mult viata si n-as mai avut nevoie de teste.

Un alt curs interesant este cel despre paginile de Facebook, curs care te familiarizeaza cu ce ai de facut de la crearea paginii pana la intretinerea ei. Si partea cea mai faina este ca dupa fiecare curs urmeaza un mic test care iti sintetizeaza cursul.

Cand am intrat insa pe pagina lor de Facebook, am descoperit faptul ca pe pagina de About aveau trecute toate punctele importante din istoria internetului, inclusiv prima utilizare a simbolului @ din 1536 de catre un vanzator. Semnul se pare ca in limba spaniola era echivalentul unor masuri: 11.3 kg sau 22.7 litri. Mai multe detalii aici.

Daca doriti sa urmati cursuri online, va recomand cursurile de pe Grovo sau de pe Coursera.org

Leave a Reply